Fenerbahçe’den Yasak Açıklaması: “Bu karar kabul edilemez”

bu işin sonunda evdeki maçlarında seyircisiz olacağına dair gibi bi hisse sahibim

bir takımın taraftarı yalnızca muhalif tezahürat yaptı diye bir sonraki maça alınmıyor. yani muz cumhuriyetinde, stalin'in sovyetlerinde, distopik romanlarda görsek yok artık diyeceğimiz bir olay. burada bazı kişiler de bu olaya gülüyor, eğleniyor. bizim de başımıza yarın aynısı gelecek. esas tepki dün konulmalıydı ama klüpler birliği'nin yaptığı açıklaman sonra akılları başlarına gelmiştir belki biraz.

Yalnız biz protesto etmedik tribünlerde ki umarım etmeyiz çünkü bize zaten gıcıklık yapiyor stat açılışında beri bunlar umarım şampiyonluk arefesi tam şaha kalkmışken yine bir engellemeye çalışmazlar. Herkes sandıkta istediğini yapsın ama şu dönemde kavga etmek yersiz. Ha eğer protesto olacaksa diger geride olan rakipler gibi olsun onlar geriye düştükten sonra protesto ettiler umutları gidince. Hakemler ile geriye itilirsek taraftar bassın protestosunu istediği gibi

bir takımın taraftarı yalnızca muhalif tezahürat yaptı diye bir sonraki maça alınmıyor. yani muz cumhuriyetinde, stalin'in sovyetlerinde, distopik romanlarda görsek yok artık diyeceğimiz bir olay. burada bazı kişiler de bu olaya gülüyor, eğleniyor. bizim de başımıza yarın aynısı gelecek. esas tepki dün konulmalıydı ama klüpler birliği'nin yaptığı açıklaman sonra akılları başlarına gelmiştir belki biraz.
.DqxSbXiXgAEpggc.jpg

Aynen böyle
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fb yi belki de bizi eritemezler öyle kolay kolay.
Ordu, Cem uzan*, Muhsin Yazıcıoğlu, bilimum iş adamı, şirket, gazeteci, doktor mühendis öğretmen say say bitmiyor. Neyse daha da yazıp iki kişi daha artirmayalim Emrah😄

HATIRLA!

maxresdefault.jpg

Haklilar
Arkalarinda durmak lazim
Yarin bizim de basimiza gelebilir

Bizim başımıza gelmeyen mi kaldı?
Pandemi dönemi jk ve fb kuralları ihlal edip seyircili oynadı. Şike bokuna bir gecede madde değişti, fb yarışta kalıp aklansın diye düşürmek yerine play offla ayakta tutuldu, beş yıldıza rağmen yaptırım uygulanmıyor. Bunlardan biri konuşunca aldığı ceza ile bizimkilerin arasında fark var. Futbolcuları için de geçerli bu. Sonra bizim başımıza da gelebilir...Gelmeyen bir şey varsa futbol içi söyleyin bilelim.

İşin sonu umarım ''Sarı öküzü vermeyecektik'' noktasına gelmez...

Kararı onaylamıyorum, bize de uygulanacak yüksek ihtimal biliyorum ama bize yapılırken bunlar hiç hak adalet cart curt demiyordu, bunları da unutmuyorum. Biraz kendilerine yapılınca belki neyi desteklerini, bir zamanlar yaptıklarının ne kadar yanlış ve kural dışı olduğunu hiç sanmamakla beraber anlamalarını umuyorum! Bu takımlarla bir olup bize karşı " bir takımın kayrılması kabul edilemez" diye imza attığı gerçeğini de unutmadan umuyorum!

Arkadaşlar fbjk ile wcye bile gidilmez bunların tek amacı bizi küme düşürüp sıra ile şampiyon olup ligi parmağın da oynatmaktır. Bakınız şurada birkaç yıl önce aleyhimize bildiri yayınladılar hepsi bir olup. O yüzden Galatasaray taraftarı aklını başına alsın. Dertleri demokrasi veya ülke deil bunların inanın biziz biz. Çünkü tek engel biziz şampiyon olmalarına....

Hayat sosyal medya değil beyler şu anda ülkede ki fenerlilerin %95 i bu haberi duyunca yine GS yi şampiyon yapucaklar yaw diye düşünmüyorsa bir şey bilmiyorum. Sene sonu fenerliler sizi hükümet şampiyon yaptı dediğinde o zamanda hak verip desteklersiniz sonuçta hükümet FB ye kızdı şampiyon olmaması için en yakın mücadele ettiği takımı yani bizi destekledi değil mi ?

siyaset bu fenerin(arka) bahçesi zaten. Olan bize oluyor her şekilde siyaset eliyle kollandılar gerek bjk gerek fb. Biz birilerinin romantik gazına gelip bunlarla aynı yöne gidersek bir bakmışız küme hattındayiz. Bunlar siyaset eliyle ayakta tututur bir şekilde ama kendimizi kurtaramayiz çünkü biz bir halk takımıyız

Geri
Üst Alt