Volkan Sonmez
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2023
- 4.890
- 3.847
- 198
bu işin sonunda evdeki maçlarında seyircisiz olacağına dair gibi bi hisse sahibim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karşı duran her kurum eridi, bitti. Bende tavsip etmiyorum ama ne yazık ki çok iyi anlıyorum.savunmam o zaman abi. Bu Galatasaray'da olsa savunmam.
fb yi belki de bizi eritemezler öyle kolay kolay.Karşı duran her kurum eridi, bitti. Bende tavsip etmiyorum ama ne yazık ki çok iyi anlıyorum.
.bir takımın taraftarı yalnızca muhalif tezahürat yaptı diye bir sonraki maça alınmıyor. yani muz cumhuriyetinde, stalin'in sovyetlerinde, distopik romanlarda görsek yok artık diyeceğimiz bir olay. burada bazı kişiler de bu olaya gülüyor, eğleniyor. bizim de başımıza yarın aynısı gelecek. esas tepki dün konulmalıydı ama klüpler birliği'nin yaptığı açıklaman sonra akılları başlarına gelmiştir belki biraz.
Ordu, Cem uzan*, Muhsin Yazıcıoğlu, bilimum iş adamı, şirket, gazeteci, doktor mühendis öğretmen say say bitmiyor. Neyse daha da yazıp iki kişi daha artirmayalim Emrahfb yi belki de bizi eritemezler öyle kolay kolay.
Haklilar
Arkalarinda durmak lazim
Yarin bizim de basimiza gelebilir
Simdi Fb'nin arkasina gecenler Koc ailesi yarin Reis'in kucaginda siritirken ne dusunecek acaba? Insan hep ayni hataya dusmez. Adam gibi insanlarin, tutarli insanlarin arkasinda durun.
yarına gerek yok bize her gün#DeplasmanımaDokunma
#BugünSanaYarınBana
siyaset bu fenerin(arka) bahçesi zaten. Olan bize oluyor her şekilde siyaset eliyle kollandılar gerek bjk gerek fb. Biz birilerinin romantik gazına gelip bunlarla aynı yöne gidersek bir bakmışız küme hattındayiz. Bunlar siyaset eliyle ayakta tututur bir şekilde ama kendimizi kurtaramayiz çünkü biz bir halk takımıyızHATIRLA!
![]()