Fenerbahçe’den Yasak Açıklaması: “Bu karar kabul edilemez”

Körü körüne bağlılık bizim ülkenin zaten bir numaralı sorunu ama sizi tek kişinin açtığı üç beş hesaplı insanlar da korkutmasın. Son seçimlerin çoğunda halk gözünü açtı. Kazandıkları çoğu yeri kaybettiler. O süreçten sonra üstelik daha da çok geriledik. O zaman ekonomi bile böyle değildi. Gerçek tepki sandıkta tekrardan gün yüzüne çıkacaktır. Az daha sabır edin. Genç nüfus bu ülkenin kaderini değiştirecek, bizler çok beceremedik ama onlar sayıca daha fazla. Bunlara yenilecekler gibi.
Yok beni 3-5 kişinin cehaleti korkutmuyor açıkçası. Büyükşehirleri aldığımız seçimde bile AKP'nin %44,33, MHP'nin %7 alması beni korkutuyor. Kazandığımızı saydığımız seçimde bile Cumhur İttifakı'nın %52-53 oy almış olması beni korkutuyor. Tekrar edilen seçimde haksızlığa uğramış olsak bile Binali Yıldırım'ın %45 oy alabilmiş olması beni korkutuyor. Depremde 10 yakınını kaybeden vatandaşın "Allah benim canımdan alsın Erdoğan'a versin" demiş olması korkutuyor. Bir ekmek alacak bile parası olmayan insanların "Olsun ben aç kalırım ama Erdoğan sarayda yaşasın" diye ciddi ciddi söylemiş olmaları korkutuyor.

Yani Erdoğan'a verecek olan zaten yine verecek. Benim demek istediğim şu. Ekonominin, depremin, hukuksuzluğun değiştiremediği oyu öyle takımmış kulüpmüş değiştiremez. Bu kadar olumsuz gelişme olmuşken hala Erdoğan'dan yana olan biri dünden sonra kendi takımını FETÖ'cülükle suçlar, teröristlikle suçlar, vatan hainliğiyle suçlar ama partisinden vazgeçmez. Hani diyorlardı ya takım tutar gibi parti tutuyor bazıları diye. Heh işte bunlar takımını değiştirir Erdoğan'ı değiştirmez. Onlardan ben umudu kestim. Benim umudum yeni oy kullanacak olanlar ve kararsızlar. Hayırlısı bakalım. Kazanacağız gibi ama CHP ülkeyi böyle yönetse şimdiki DSP gibi olurdu. Maks yüzde 3 olurdu oyu. Bunlar ise sırf islami bir sağ parti diye yine minimum %35 oy alacaklar. Ben kendime yediremiyorum. Atatürk'ün Türk Milleti'ne güvenmekte haksız çıktığını görmek beni yaralıyor.

haklı diyenler destek diyenler halt etmişler
bağıra bağıra kaybedecekleri sezon için şuan seviçten kuduruyorlardır
şampiyon olduğunda kimi lekelemeye çalışacaklar bi düşünün hele bu dövüş oyununu oynayarak
Farkı 87 puana indirmiştik şampiyon olacaktık, önümüzü kestiler, fenerbahöe yıkılmaz kaledir naraları atacakları kesin.

Yok beni 3-5 kişinin cehaleti korkutmuyor açıkçası. Büyükşehirleri aldığımız seçimde bile AKP'nin %44,33, MHP'nin %7 alması beni korkutuyor. Kazandığımızı saydığımız seçimde bile Cumhur İttifakı'nın %52-53 oy almış olması beni korkutuyor. Tekrar edilen seçimde haksızlığa uğramış olsak bile Binali Yıldırım'ın %45 oy alabilmiş olması beni korkutuyor. Depremde 10 yakınını kaybeden vatandaşın "Allah benim canımdan alsın Erdoğan'a versin" demiş olması korkutuyor. Bir ekmek alacak bile parası olmayan insanların "Olsun ben aç kalırım ama Erdoğan sarayda yaşasın" diye ciddi ciddi söylemiş olmaları korkutuyor.

Yani Erdoğan'a verecek olan zaten yine verecek. Benim demek istediğim şu. Ekonominin, depremin, hukuksuzluğun değiştiremediği oyu öyle takımmış kulüpmüş değiştiremez. Bu kadar olumsuz gelişme olmuşken hala Erdoğan'dan yana olan biri dünden sonra kendi takımını FETÖ'cülükle suçlar, teröristlikle suçlar, vatan hainliğiyle suçlar ama partisinden vazgeçmez. Hani diyorlardı ya takım tutar gibi parti tutuyor bazıları diye. Heh işte bunlar takımını değiştirir Erdoğan'ı değiştirmez. Onlardan ben umudu kestim. Benim umudum yeni oy kullanacak olanlar ve kararsızlar. Hayırlısı bakalım. Kazanacağız gibi ama CHP ülkeyi böyle yönetse şimdiki DSP gibi olurdu. Maks yüzde 3 olurdu oyu. Bunlar ise sırf islami bir sağ parti diye yine minimum %35 oy alacaklar. Ben kendime yediremiyorum. Atatürk'ün Türk Milleti'ne güvenmekte haksız çıktığını görmek beni yaralıyor.

Güzel özetlemişsiniz durumu. Ama bu kafaları çeviremeyiz zaten ve muhalifin hedefi de ümidini kestiği kitleler değil, daha çok dediğiniz diğer kesim; kararsızlar, ilk oyunu kullanacaklar, okuyan, işsiz kalan gençler...Ekonomi konusunun da yenemeyeceği şey yok bana göre. Ucu sana da dokunuyorsa hele. Geldiğimiz durum bu. Hayat aşırı derecede pahalı. Normalin çok çok üstünde, buna troller dışında tepki koymayana zaten her şey müstahaktır.

Bu arada bu olayda haklılar ama sezon sonunda lehlerine kullanacaklar. Sezon başında inanılmaz kayırılmalarına rağmen, hakemler tarafından sezon boyunca doğranan biz olmamıza rağmen, hakem hataları olmasa 20 puan farkla önde olacağımız kesin olmasına rağmen bizi şampiyon yapmadılar kafasına girecekler.

Bu arada bu deplasman yasağı hakkında kulüp değil ama ultraslan bir açıklama yapmalı. Deplasman yasaklarına karşı olduklarını belirtmeli ki derbilerde deplasman yasağını en çok eleştiren gruptu.

Arkadaşlar biz fbliler şöyle böyle diyecek, düşünecek diye neden kendimizi ispatlamak zorundayız ki? Kim de vereceğiz her şeyin hesabını pardon da? Ya da gönülleri hoş olsun diye bir şeyler yapacağız? Vallahi iyicene abartıyorsunuz. Cumhuriyetin son kalesi diye bağırın, olsun bitsin. Nedir bu yahu .d.d

ya birader ne saçma zihinler var. yok efendim sene sonu bu olayı bahane edip ağlayacaklarmış, bizim şampiyonluğumuza bok atacaklarmış felan.

bu olay olmasa sanki ağlamayacaklar...
bu sebeple aptal fenerbahçe taraftarlarını geçiniz, onlara göre allah bile fenere düşman.

galatasaray kültüründe haksızlığın karşısında durmak, fikri hür vicdanı hür olmak vardır.

biz burda fenerin yanında değil, haksızlığın karşısında duruyoruz. kurumların beyanatlarından bağımsız skandal bir karar.

ya birader ne saçma zihinler var. yok efendim sene sonu bu olayı bahane edip ağlayacaklarmış, bizim şampiyonluğumuza bok atacaklarmış felan.

bu sebeple aptal fenerbahçe taraftarlarını geçiniz, onlara göre allah bile fenere düşman.

galatasaray kültüründe haksızlığın karşısında durmak, fikri hür vicdanı hür olmak vardır.

biz burda fenerin yanında değil, haksızlığın karşısında duruyoruz. kurumların beyanatlarından bağımsız skandal bir karar.

İlk iki paragraf doğru, diğerlerini fail buluyorum.

Birincisi karşıt olup dün istifaya davet ettikleri hükümeti aynı kişiler yine bizi şampiyon yapmakla suçlayacak veyahut olmama sebeplerini buna bağlayacak ki burada mevzu o zaman mevcut hükümetin yönetimini eleştirmek değil, daha çok Galatasaray'ın başarısını lekemelek için buna başvurduklarını savunmuş olurlar!

İkincisi kendi kurumu bu mesnetsiz sözleri onaylayarak bu kesime arka çıkmış ve bu cesaretin öncüsü olmuştur.

Hükümeti istifaya davet edenler Aziz'den zor kurtuldu, şimdi de Ali'den kurtulmaya çalışıyorlar ama olmuyor. GS böyle mi, bir düşünün bakalım.

Bir üçüncüsü mevcut iktidar ile çok benzer yönetim, üslup şekline sahip olmaları. Üstteki şeyi belirtmemin sebebi buydu. Başarısız olunca hani diyorsunuz ya suçu Allah'a atacak kadar ileri gidiyor diye ha ondan.

Benzer şeyin lacivertinin hakkını aramak da çok entresan.

Kimse karar doğru demiyor ki. Ne yapacağız şimdi klüp olarak açıklama mı yapılsın. Benim saçma bulduğum yok fenerin yanında olalım, yok fenerbahçemiz bunlar saçma romantizmlerdir

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün fb ts bjk taraftar gruplarına baktım.Onlar sert bir açıklama yaparken bizim ultraaslandaki taraftar lideri sebo ''deplasman yasağını kaldırırsanız çok ponçik olur'' tarzı açıklama yapmış.Bu şahıs gsye uzun zaman zarar verir.

Bugün fb ts bjk taraftar gruplarına baktım.Onlar sert bir açıklama yaparken bizim ultraaslandaki taraftar lideri sebo ''deplasman yasağını kaldırırsanız çok ponçik olur'' tarzı açıklama yapmış.Bu şahıs gsye uzun zaman zarar verir.

Bu şahıslar bizi, tüm kulübü temsil eden insanlar değil yaw. uA'nın tek güzel icraatı öğrencilerinin yaptığı koreografiler açıkçası. O başarı da o gençlerin. Bir de böyle yardım konularındaki çabaları. Boş verin ondan.

Bu şahıslar bizi, tüm kulübü temsil eden insanlar değil yaw. uA'nın tek güzel icraatı öğrencilerinin yaptığı koreografiler açıkçası. O başarı da o gençlerin. Bir de böyle yardım konularındaki çabaları. Boş verin ondan.
Temsil ediyor etmiyor değil.Kamuoyunda gsnin taraftar lideri olarak geçiyor.Böyle insanlardan takımın arındırılması gerekiyor eğer arındırılırsa doğru yolda devam edilir.

Temsil ediyor etmiyor değil.Kamuoyunda gsnin taraftar lideri olarak geçiyor.Böyle insanlardan takımın arındırılması gerekiyor eğer arındırılırsa doğru yolda devam edilir.

Alparslan Dikmen'den sonra çok takip ettiğim veyahut desteklediğim oluşum değil kendileri de zor değişir gibi durmakta. Belki seçim sonrası, neden olmasın....

İlk iki paragraf doğru, diğerlerini fail buluyorum.

Birincisi karşıt olup dün istifaya davet ettikleri hükümeti aynı kişiler yine bizi şampiyon yapmakla suçlayacak veyahut olmama sebeplerini buna bağlayacak ki burada mevzu o zaman mevcut hükümetin yönetimini eleştirmek değil, daha çok Galatasaray'ın başarısını lekemelek için buna başvurduklarını savunmuş olurlar!

İkincisi kendi kurumu bu mesnetsiz sözleri onaylayarak bu kesime arka çıkmış ve bu cesaretin öncüsü olmuştur.

Hükümeti istifaya davet edenler Aziz'den zor kurtuldu, şimdi de Ali'den kurtulmaya çalışıyorlar ama olmuyor. GS böyle mi, bir düşünün bakalım.

Bir üçüncüsü mevcut iktidar ile çok benzer yönetim, üslup şekline sahip olmaları. Üstteki şeyi belirtmemin sebebi buydu. Başarısız olunca hani diyorsunuz ya suçu Allah'a atacak kadar ileri gidiyor diye ha ondan.

Benzer şeyin lacivertinin hakkını aramak da çok entresan.

fikri hür, vicdanı hür galatasarayın neresine katılmadınız acaba? ilk 2 paragraf dışında pek birşey kalmıyor çünkü.

ayrıca ben hiçbir zaman gs ile diğer camiaları karşılaştırmam. zira kültür ve eğitim seviyesi olarak hepsinin çok önündeyiz. bu sebeple "gs böyle mi?" diye düşünmem.

bir kurumun yaptığı yanlış, diğer kuruma yanlış yapma olanağı tanımaz. yanlış, yanlıştır. yani anlayacağınız ali koç ve soylunun goebbelsi oynaması ikisinin de yanlış olduğunu değiştirmez.

Kimse karar doğru demiyor ki. Ne yapacağız şimdi klüp olarak açıklama mı yapılsın. Benim saçma bulduğum yok fenerin yanında olalım, yok fenerbahçemiz bunlar saçma romantizmlerdir

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

olaya pragmatist açıdan bakarsak tam olarak söylediğini yapmalıyız. üç büyük istanbul kulübünün ortak paydada birleşip tepki vermesi gerekiyor.

fenerin yanında olmak değil, adaletsizliğin karşısında durmak kulübümüzün çıkarlarına olacaktır.

Bakın bir kitap var Mustafa KEMAL 'in kütüphanesindeki yüzlerce kitaptan bir tanesi olan BEYAZ ZAMBAKLAR ÜLKESİNDE adlı kitabın konusu ( Yazar Grigory Petrov'un çeşitli aralıklarla çıktığı Finlandiya seyahatlerindeki notlardan oluşan eser 1800'lerin son döneminde Finlandiya halkının içinde bulunduğu durumu, cehaletten kurtulmak için başta Johan Vilhelm Snellman olmak üzere ülkedeki bir avuç Fin aydının verdiği olağanüstü mücadeleyi anlatır) .Lütfen okuyunuz. KIsa ama çok değerli özellikle her ÖĞRETMEN adayının okuması gereken kısa ama öz bir kitap. Atatürk bu kitabı okuyup Cumhuriyeti kurdugu ilk yıllarda Milli Eğitim tüüm öğretmenlerin okumasını istemiş. O kitapda tıpkı bugün bizim gibi kendini üst akıl görüp halkını küçük gören bizden birşey olmaz diyen okumuşların yığınların kaderini RUSYA ÇARLIĞINDAN kaçan Johan Wilhelm Snellman FİNLANDİYA ulusunun kaderini değiştirir. O yüzden M.Kemal Osmanlı tebaa sından çıkan kulluktan ödün vermeyen 600 yıllık alışkanlıkları olan bir ulusdan BUNLARDAN BİŞEY OLMAZ geri kafalılarr mı demiiş. Yoksa Onları belli bir ülkü altında toplayıp lidelik mi etmiştir. Bu ülkenin şu anki eğitim seviyesi (öğretim demiyorum) yerlerde. CHP dediğin benim çocukluğumda halkın partisi idi şimdi tek yaptığı şikayet ve eleştiri.Oysa sen neler yapacaksın çözüm yolları söyle halkı inandır. HAlkçılıkla alakamız yok.Pırıl pırıl gençlerimiz var bırakın particiliği partilerin hepsi aynı. Ben meclisde bütçe görüşmelerinde bulundum .Kürsüde birbirine saydıranlar kahve molalalarında İnanıın her parti mv. birbirleri ile yağlı ballılar görmesem inanmazdım. :'( . Oysa Bizim tanınmadık sivil toplum kuruluşlarından ve hangi partiden olduğundan bağımsız liyakat sahibi insanlardan kurulacak örgütlenmelere giderek en önemli bakanlıkk olan MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINI çağın gerçeklerine uygun hale getirirsek kaybettiğimiz bizim neslin yerine pırıl pırıl çocuklarla FİNLANDİYA gibi oluruz. Ancak o zaman dünyaya da örnek oluruz.

fikri hür, vicdanı hür galatasarayın neresine katılmadınız acaba? ilk 2 paragraf dışında pek birşey kalmıyor çünkü.

ayrıca ben hiçbir zaman gs ile diğer camiaları karşılaştırmam. zira kültür ve eğitim seviyesi olarak hepsinin çok önündeyiz. bu sebeple "gs böyle mi?" diye düşünmem.

bir kurumun yaptığı yanlış, diğer kuruma yanlış yapma olanağı tanımaz. yanlış, yanlıştır. yani anlayacağınız ali koç ve soylunun goebbelsi oynaması ikisinin de yanlış olduğunu değiştirmez.

Fikri hür vicdanı hür fbnin hakkını aradığımızda mı vukü buluyor sadece?

Bu yasakların sırf fbye olmadığını belli etmek için bizlere de geleceği açık üstelik.

Yani bizim buradaki çığırtkanlığımız yetmeyecek. Kulüpler bunu onayladı.

İkincisi yönetim şekli olarak fb ile bir değiliz. Başarısızlıklarımıza bu tarz kılıflar üretmek yerine cezayı kendimize kesiyoruz. Yani demem şu ki tepki koydukları yönetim şekli ve taraftarının körlük derecesindeki tapınması aynı olan zihniyeti (biri siyasi biri spor dalında) desteklemek, eleştirmek iki zıt görüşü aynı anda benimsemek gibi geliyor.

Fenerbahçe camiasıyla klüp yönetimi ile boka batmış iğrenç bir camiadır. Başarısızlıklarından hep suçlu bulurlar ve kendilerinin üzerine oynandığını sandırırlar insanlara. Eskiden fetö diyorlardı şimdi akp diyorlar bizi şampiyon yapanlar bunlarmış ileride chp gelir şampiyon olmaya devam ettiğimizde başka bir şey rahat bulurlar çünkü bok gibi camiadır.

Geri
Üst Alt