GSCimbom
Haber Fenerbahçe'nin 2026-27 Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu
Mehmet Mehmetoglu

HaberFenerbahçe'nin 2026-27 Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu Sayfa 4

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
106
Okunma
1,7K
Sayfa
4/6
Final Atletico nun sahasında bu yıl.. Şimdiden final için hazırlanıyorlar.. Oradan çıkma şansları yok.. Dışarıda Aston ve içeride Liverpool maçları da 0 puana gebe..

4.torba hariç nispeten aynı zorlukta takipler geldi.. 4.torbada avantajlılar.. İçerde Stuttgart maçını geçeriz de Yunan deplasmanı her zaman zordur..

Bir de Shaktar a herkes 3 puan gözüyle bakıyor. Evinde oynamayacak diye mi? Sistem takımı ve çok koşan bir ekip.. En zor rakiplerinden biri..

'Alışmadık popoda don durmaz' En büyük eksiklikleri de bu olacak..

Bence Allah bu sene FB'ye sempati duyuyor :)

Transferden tut, SL katilmasina bu kura cekmesine fln bakarsak.. bir gun donecekti o gun bugun heralde

bizim kura

Barcelona
PSG (D)
Roma
Aston Villa (D)
Villarreal
Shakhtar (D)
Slavia Prag
LASK (D)

olsaydı forum felç geçirirdi şimdi tersi söyleniyor amaç ne anlamadım ilk torbadan atletico geldi diye mi kolay oluyor?
İki takımın kuralarından

Liverpool
Atletico (D)
Roma
Sporting (D)
Feyenoord
Shakhtar (D)
Slavia prag
Lask (D)

Tercih ederdim. Net daha iyi kuraları var bence. Bariz biçimde daha kolay. 4.torbadan Aek deplasmanı ve Stuttgart içerde en kazığı oldu.

Liverpool ve Atleti disinda rakiplerin hepsi Avrupa Ligi seviyesinde
Villareal gecen sene La Liga 3.su
Aston Villa Premier League 4.su yaptiklari transferler ortada
Roma da kadro kalitesi olarak 1.5a katlar
Shakhtar da Avrupa ligleri kulturu olan bir takım ve bence Arda hoca affetmeyecek

Az buz rakipler değil bence

Bakalım üstad belli olmaz. CL bu. Aston'dan puan alırlar, LASK Linz'e kaybederler

Bize göre daha kolay gibi kuraları. Özellikle son torba ama 3. torba da sanki bizim daha iyi. Bize 10-12 yazıyordum. Fb'de benzer bence.
Nasil daha iyi, 3. torbada olabilecek en iyi kurayi cektiler

Shaktar‘a deplasman denmez zaten, Villareal da gecen sene salmisti SL‘yi, Kadiköy‘de yenme ihtimalleri yüksek

Bizim Feyenoord kurasi iyi ama Lille deplasmani cok zor

Ilk torbada fb belki de olabilecek en iyi kurayi cekti, biz ise en kötü kuralardan birini cektik

2. torbadaki kuralar esit diyebiliriz. Aston deplasmaninda pek sanslari yok gibi, icerde Roma‘ya karsi hersey olabilir.
Bizim ic saha macimiz daha zor ama deplasman macimiz daha kolay.

4. torbaya deginmiyorum bile, Stuttgart ile en güclü ekibi cektik. fb slavia ve lask maclarindan en kötü 4 puan alir.

Evet çok kolay. Şimdiden burada Arda için yorumları görüyorum bile. Acun abisi için maçı sattı sakın bunu GS ye getirmeyin falan. Bizim Ajax maçı gibi olur Shaktar maçları
Feneri fazla gözünde büyütme bence eray cunku ligte gördükleri hakem desteği göremeyince gor bak neler olacak kac tane kirmizi ve sari görecekler ki uefa da rekor ellerinde 2 senedir
Ve herkes şunu unutuyor fb yaşlı takim hem lig hem ucl temposu bakalim nasil kaldıracaklar
Ben hala ayni yerdeyim aziz icten ice ucl katılımı istememiştir cunku uefada kasmadan as kadro dinlendirip full şampiyonluğa odaklanacaklalrdi

İç sahada prag dışındaki takımları yenemezler. Deplasmanda da lasktan puan alırlar ancak. En iyi ihtimalle içerde 4 ya da puan alırlar. Deplasmanda da maksimum 4 puan alırlar.
Ve böylece de memlekete rezil olacaklar, zaten sezona erken başladılar, 6 tane ciddi seviye extra maç yaptılar, ilerleyen haftalarda bu yaşlı takım sarsilcak, mesela Skriniardan yine uzun süreli bir sakatlik bekliyorum, fb bu kadroyla bu tempoyu kaldıramaz, biz kağıt üzerinde rakipler daha korkutucu olmasına rağmen bence daha avantajliyiz

Feneri fazla gözünde büyütme bence eray cunku ligte gördükleri hakem desteği göremeyince gor bak neler olacak kac tane kirmizi ve sari görecekler ki uefa da rekor ellerinde 2 senedir
Ve herkes şunu unutuyor fb yaşlı takim hem lig hem ucl temposu bakalim nasil kaldıracaklar
Ben hala ayni yerdeyim aziz icten ice ucl katılımı istememiştir cunku uefada kasmadan as kadro dinlendirip full şampiyonluğa odaklanacaklalrdi
4. Cl maçına geçen seneki union maçı gibi u17 çocukları kulübüye atınca bizimkiler hatırlatıcam bu dediklerini

CL ve diğer organizasyonlar arasında çok büyük bir mentalite farkı var. Buna alışık değiller. En çok üstüne düşülmesi gereken konu bu aslında.

Hele ki rakipleri küçümsemek en ölümcül hataları olur

Geri
Üst Alt