GSCimbom
Haber Fenerbahçe'nin 2026-27 Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu
Mehmet Mehmetoglu

HaberFenerbahçe'nin 2026-27 Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu Sayfa 3

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
106
Okunma
1,7K
Sayfa
3/6
bizim kura

Barcelona
PSG (D)
Roma
Aston Villa (D)
Villarreal
Shakhtar (D)
Slavia Prag
LASK (D)

olsaydı forum felç geçirirdi şimdi tersi söyleniyor amaç ne anlamadım ilk torbadan atletico geldi diye mi kolay oluyor?

son 3 takım için 9 puan
villareal - roma - astondan 1 ya da 2 puan çıkarabilirlerse devam edebilirler.

yoksa bu veteran halleriyle bence banko maçları yok ama rakip olarak baya şanslılar.

bizim kura

Barcelona
PSG (D)
Roma
Aston Villa (D)
Villarreal
Shakhtar (D)
Slavia Prag
LASK (D)

olsaydı forum felç geçirirdi şimdi tersi söyleniyor amaç ne anlamadım ilk torbadan atletico geldi diye mi kolay oluyor?
son 2 torbadan baya iyi kura çektiler yav - ilk 2 torba zaten her şekilde zorda.

Gayet ciddiyim millet shaktari kucumsuyor
Sadece prag ve linz maçlarında 6 puanları banko bana gore
Puan ortalaması cok düşmezse 2 takimda ust tura çıkamayacak bence 10 puan civari toplarız bizde fbde
Şaktarı küçümsemiyoruz ama şaktarla depte oynamak her takımın isticeği şey adamların ev sahibi avantajı yok

Adamlar şaktarla evde oynasaydı slavia prag ile depte oynucaklardı yani 0 puan ihmali yüksek

Kağıt üstünde 12 puan gibi duran bi kura ama ilk 24e kalamazlar bence

Villareal yener

Roma yenebilir

Linz yenebilir

Bir tek shaktardan 1,slavviadan 3 alabilirler

Hadi değiştireyim,yukarıdaki maclardan toplamda 3 puan alsalar 3 beraberlikle,shaktar yener bu sefer bunlari

umarım geldiklerine geleceklerine pişman oldukları 1 sezon geçirirler. tüm kötülüklerin kendilerinde tüm varlığıyla vuku bulmasını dilerim. dün fazla sevindiler. villian'ın bu kadar mutlu olması hayatın akışına ters.

Geri
Üst Alt