Eray Emeklier
Büyük Kaptan
Ben 9 cepte 15 yapabilirler diyorum. Levent 9 toplayamaz diyor.15 puan diyosun eray ucuk degil mi?
Shaktar-lask-slavia zaten 9 puan abi
Ben 9 cepte 15 yapabilirler diyorum. Levent 9 toplayamaz diyor.15 puan diyosun eray ucuk degil mi?
Abi fenerin kura bizden kötü mü diyon sende. Eyyamci serrolar bizden çok puan toplicak gibi kağıt üstündeErayı da kaybetmişiz geçmiş olsun
Gayet ciddiyim millet shaktari kucumsuyorYav dalga mı geçiyon
Öyle demiyorum da arada dağlar kadar fark yokAbi fenerin kura bizden kötü mü diyon sende. Eyyamci serrolar bizden çok puan toplicak gibi kağıt üstünde
son 2 torbadan baya iyi kura çektiler yav - ilk 2 torba zaten her şekilde zorda.bizim kura
Barcelona
PSG (D)
Roma
Aston Villa (D)
Villarreal
Shakhtar (D)
Slavia Prag
LASK (D)
olsaydı forum felç geçirirdi şimdi tersi söyleniyor amaç ne anlamadım ilk torbadan atletico geldi diye mi kolay oluyor?
İç sahada prag dışındaki takımları yenemezler. Deplasmanda da lasktan puan alırlar ancak. En iyi ihtimalle içerde 4 ya da puan alırlar. Deplasmanda da maksimum 4 puan alırlar.Fenerbahçe'nin rakipleri:
Liverpool
Atletico (D)
Roma
Aston Villa (D)
Villarreal
Shakhtar (D)
Slavia Prag
LASK (D)
Abi valla geçen sene villereal avucladi Cl de. Roma zaten mal oğlu mal bir takım 3-0 dan bile maç verecek malliktaÖyle demiyorum da arada dağlar kadar fark yok
O dediğin 3 maçtan da hayatta 9 alamazlar kolay değil o kadar
Şaktarı küçümsemiyoruz ama şaktarla depte oynamak her takımın isticeği şey adamların ev sahibi avantajı yokGayet ciddiyim millet shaktari kucumsuyor
Sadece prag ve linz maçlarında 6 puanları banko bana gore
Puan ortalaması cok düşmezse 2 takimda ust tura çıkamayacak bence 10 puan civari toplarız bizde fbde
celtic'e 5 atıp elediler, biz de lfc'yi, depte ajax'ı yenip usg'ye içerde yenilmiştik belli olmaz bu işler.son 2 torbadan baya iyi kura çektiler yav - ilk 2 torba zaten her şekilde zorda.
Liverpool ve Atleti disinda rakiplerin hepsi Avrupa Ligi seviyesindeŞu kurada LASK & Prag dışında küçümsenecek bir takım yok. Bu seviyedeki takımlarla oynamaya alışık değiller.
belli olmaz tabiceltic'e 5 atıp elediler, biz de depte ajax'ı yenip usg'ye içerde yenilmiştik belli olmaz bu işler.
Shaktar o kadar kolay değil hocam. Hatta Lask bile değil Celtic'i 3-0'ın rövanşında elediler kendi evlerinde. CL burası unutmamak lazım kolay maç olmuyor.Ben 9 cepte 15 yapabilirler diyorum. Levent 9 toplayamaz diyor.
Shaktar-lask-slavia zaten 9 puan abi