Fenerbahçe'nin 7 Yıllık Şampiyonlar Ligi Hasreti

Biz geri zekalı mıyız o kadar saçma şeyleri rakibimize söyleyelim. Ezik takımın ezik taraftarları gibi değiliz ki biz gidelim aptal saptal şeylerin muhabbetini yapalım.

genellemiyorum ama gerizekalılarımız var hacı .. cidden gs tarafarının seviyesini düşüren arkadaşlar mevcut neyseki azınlıkta

7 senemi oldu

Oha fenerbahce.

Fener en son Sampiyonlar Ligine gittigi yıl dogan cocuklar seneye 3.sınıfa gececek.:D

avrupa-senin-neyine-galatasaray_418789.jpg

Avrupa fatihi gidemezse olay olur, fenerbahçe gibi takmlar gidemezse normal olur.

Nede 6 veya 8 degil de 7?

gs006.jpg

Arkadaşım şu tarz paylaşımları yaparken biraz dikkatli olalım da millete rezil kepaze olmayalım, adamlar bize acaip yerleriyle gülmesinler..

Stad ali sami yen yazıyor, açıklamda kadıköydeki union club sahası yazıyor, benim bildiğim maç deplasmanda oluyor, o zaman nasıl ali sami yen stadı oluyor?

Gitmesinler gidemesinler daha iyi. Ülkemizin dünya da politik olarak poh gibi bir imajı varken bir de burdan eksi yemeyelim..

fb en son SL'ye gittiginde Armstrong Ay'a çikmaya hazirlaniyordu:asd:

Hatırladım. Güzel çakmışlardı. :)))

Ayrıca bir Avrupa Kupası eşleşmesinden sonra Fenerbahçe ile eşleşen takımın yetkilisi (şimdi kimdi hatırlamıyorum) kendine uzatılan mikrofona;

"Fenerbahçe ile eşleştik. sonuçta bir Çek takımı. " demişti. Bayağı gülmüştüm. Sonra yanındakiler uyardı ; " Turkish Turkish" diye...

Geri
Üst Alt