Haber Fenerbahçe'nin Borcu Açıklandı

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurulunda sarı-lacivertlilerin borcu 21 milyar 526 milyon lira olarak açıklandı.

Chobani Stadı'nda gerçekleştirilen genel kurulda denetim kurulu raporunu, denetim kurulu başkanı Mehmet Vodina üyelere aktardı.

1 Mart 2024-31 Mayıs 2024 ve 1 Haziran 2024-31 Mayıs 2025 tarihlerini kapsayan raporlar ayrı ayrı şekilde okundu.

Vodina, Fenerbahçe Kulübü'nün 31 Mayıs 2025 tarihi itibarıyla 21 milyar 526 milyon lira borcu olduğunu açıkladı.

31 mayis diyor. Yazın o borca 200 m euro daha eklediler.

Eski işyerimde bütün bilançolarını görebiliyordum bunların. O kişi kürsüye çıkıp konuşuyor arada.

Borç değil yükümlülük

Bizimki de 20 milyar civarında

10 küsür milyar geliri olan kulüpler için normal bedeller
Bizim 24 milyar Tl olması lazım yükümlülük ama bunun 6 yada 8 milyar TL'lik kısmı şirket- dernek arası koltuk devri tarzı bir anlaşma nedeniyle olduğu için(sağ-sol cep) 16-18 milyar TL aslında yükümlülüğümüz en son açıklanan tablolarda böyleydi yanlış hatırlamıyorsam. Burada bu yaz transferler, sermaye artışı, Florya anlaşması yoktu tabi.

Dernek borcu ne kadar misal bi 400 de derneğin borcu vardır.

Bizim 24 milyar Tl olması lazım yükümlülük ama bunun 6 yada 8 milyar TL'lik kısmı şirket- dernek arası koltuk devri tarzı bir anlaşma nedeniyle olduğu için(sağ-sol cep) 16-18 milyar TL aslında yükümlülüğümüz en son açıklanan tablolarda böyleydi yanlış hatırlamıyorsam. Burada bu yaz transferler, sermaye artışı, Florya anlaşması yoktu tabi.
gesem batıyor mu?

Geri
Üst Alt