- 22 Aralık 2014
- 4.000
- 260
- 653
Dolasiyor olabilirmis degil dolasiyor zaten.
Ilk kayit oldugu gece ben yakaladim zaten direkt.
Ben yakaladım kısmını büyük harfle yazmalıydın. BEN BEN BEN gibi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dolasiyor olabilirmis degil dolasiyor zaten.
Ilk kayit oldugu gece ben yakaladim zaten direkt.
Iste tipik bir ezikkıskanmayalım çalış sennde olsun
Ben yakaladım kısmını büyük harfle yazmalıydın. BEN BEN BEN gibi
Sen anlattın da biz anlatmadık mı?Bunları daha önce hep anlattık.
Hay hay doktorum.
BEN BILDIM BEN YAKALADIM. BEN BEN BEN.
BENI LINC ETTILER SONRA!!

Hay hay doktorum.
BEN BILDIM BEN YAKALADIM. BEN BEN BEN.
BENI LINC ETTILER SONRA!!
En çok sen anlattın kıymetli kardşeim.Sen anlattın da biz anlatmadık mı?
inş. hatalarından ders almıştır reis. ben umutluyum yani![]()
En çok sen anlattın kıymetli kardşeim.
Yenileri gördükçe değeri sürekli olarak katlanıyor, aynen öyle. Meğer çok kıymetli bir adammış haksızlık etmişim.Erman abinin degerini zaman gectikce anliyorsun dimi abi?
Teşekkür ediyorum.En çok sen anlattın kıymetli kardşeim.
Hıçkırarak ağladığımı belirtmem gerekiyor kardeşim.Yenileri gördükçe değeri sürekli olarak katlanıyor, aynen öyle. Meğer çok kıymetli bir adammış haksızlık etmişim.
Bir de başar barın başlığına bakıver. Mentionlar çalışmıyor görmedin haliyle, orada desteğe ihtiyacım bir koltuk atıver.Hıçkırarak ağladığımı belirtmem gerekiyor kardeşim.
Herhangi bir menşın bildirimi gelmedi kardeşim hemen bakıyorum.Bir de başar barın başlığına bakıver. Mentionlar çalışmıyor görmedin haliyle, orada desteğe ihtiyacım bir koltuk atıver.
Yenileri gördükçe değeri sürekli olarak katlanıyor, aynen öyle. Meğer çok kıymetli bir adammış haksızlık etmişim.
Emin misin Erman renktasim?Hıçkırarak ağladığımı belirtmem gerekiyor kardeşim.
Ooo Kenan komutan hoş geldinEmin misin Erman renktasim?
O ufak nüansa takılmayalım lütfen geneli itibari ile güzel bir cümle olmuş. Kıymetimizi yeni anlamış ne yapalım.Bir de başar barın başlığına bakıver. Mentionlar çalışmıyor görmedin haliyle, orada desteğe ihtiyacım bir koltuk atıver.
Bildirğm gelmiyor bir kaç gündğr öyle. Hatta ben kasmasın diye kapattınız sandım.Nasıl çalışmıyor abi?