- 10 Nisan 2013
- 53.431
- 33.262
- 2.993
Bildirğm gelmiyor bir kaç gündğr öyle. Hatta ben kasmasın diye kapattınız sandım.
Allah Allah yoğundum görmedim hiç. Derhal ilgileneceğiz.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bildirğm gelmiyor bir kaç gündğr öyle. Hatta ben kasmasın diye kapattınız sandım.
Onun gibi bir şey Berkan Bey.Her gece tüm branşlar toplanıp pavyona mı gittiniz ulan?
Cümlede anlam kayması var sanki ama demek istediğiniz son derece doğru Kayra Bey.Koç zaten kesin 600 milyon dedi ve araştırmaların devam ettiğini söylemişti. Demek +200 çıkmış.
Hakan Bey ne yapsın şöförleri sıkıştırmış bunu küçükken öyle diyordu.Ulan Ali Koc, winner bir ailede dogmusun gittin en loser camiayi destekledin.
Kupa kazanamayıp her branşta son ikiye kalmaları esas sebep Keramettin Bey zira bu holding gideri ister ama başarı gelmeyince de holding geliri gelmez. Bu kadar ısrarcı olmasalardı camia olarak ne bu kadar borçları olurdu ne de Bursa, Trabzon, Denizli travmaları.Hayvan gibi para harcayıp başarılı olamadılar böyle olduğu az çok belliydi zaten.
Düşün üstat 10 senedir CL geliri yok ama kimbilir kaç milyon euro bonservis - maaş harcaması yapılmıştır.
Hatta Aziz döneminde herhalde 5 kere falan CL'ye gitmişlerdir.
O yüzden az borcu olan büyük takım sadece birkaç sene içinde Türkiye'de tek büyük olacak Fahri Bey.öyleyse fenerin gelirleri bunun faizini bile ödemeye yetmez. Zaten sportif basaridan elde edebildikleri gelir yok loser larin.
Aynen öyle Şerafettin Bey tıpkı bjk'nin çin transferleri gibi.Arap ülkelerine transferde eminim bonservisleri KOÇ kendi cebinden ödüyordur
Çok güzel bir tag Teoman bey memleketimizde tersi olsa da.Ben yakaladım kısmını büyük harfle yazmalıydın. BEN BEN BEN gibi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Demek ki o da feraset sahibi güzide kişi lütfen selamlarımı iletin ellerinden öperim. Hayırlı akşamlar.karşı komşum Nimet teyze de dediydi
Borcu borçla ödemek diye son derece parlak bir türk yöntemi var üstat.iyi de gercekten bukadar borclari varsa bu kervan nasil dönüyor ? nasil batmiyorlar? borclarini nasil ödüyor bu adamlar
İkincisi olacak zira Ali Koç'un feneri alacak parası yok ki. Aile ve Şirket o parayı vermez. Uğur Güzel adında feraset sahibi bir yazar yazmış daha önce ondan alıntılayım FENERBAHÇE SK bitiyor Fenerbahçe FK GELİYOR. İyi akşamlar Tuncay Bey.Ozaman ali kocun yapacagi belli, feneri iyice borca sokacak ve ya iflas yada feneri kurtarmak icin ben satin almak istiyorum diyecek. Iflas etse ayni rangers gibi bastan basliyacak elerinde kupa mupa kalmiyacak. Bunu kimse kabul etmez ve sonuc olarak fenerbahce koclarin eline gececek.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diego costa konusunda yalanlama geldi bu borç konusunda yalanlama gelmedi demekki doğru
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi