Fenerbahçe'nin Gerçek Borcu 800 Milyon Euro

Koç zaten kesin 600 milyon dedi ve araştırmaların devam ettiğini söylemişti. Demek +200 çıkmış.

Hayvan gibi para harcayıp başarılı olamadılar böyle olduğu az çok belliydi zaten.

Düşün üstat 10 senedir CL geliri yok ama kimbilir kaç milyon euro bonservis - maaş harcaması yapılmıştır.

Hatta Aziz döneminde herhalde 5 kere falan CL'ye gitmişlerdir.
Kupa kazanamayıp her branşta son ikiye kalmaları esas sebep Keramettin Bey zira bu holding gideri ister ama başarı gelmeyince de holding geliri gelmez. Bu kadar ısrarcı olmasalardı camia olarak ne bu kadar borçları olurdu ne de Bursa, Trabzon, Denizli travmaları.

iyi de gercekten bukadar borclari varsa bu kervan nasil dönüyor ? nasil batmiyorlar? borclarini nasil ödüyor bu adamlar

büyüklerden ilk satilacak takim fener olur bukadar borc ile nereye kadar idare edebilinki

Ozaman ali kocun yapacagi belli, feneri iyice borca sokacak ve ya iflas yada feneri kurtarmak icin ben satin almak istiyorum diyecek. Iflas etse ayni rangers gibi bastan basliyacak elerinde kupa mupa kalmiyacak. Bunu kimse kabul etmez ve sonuc olarak fenerbahce koclarin eline gececek.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ozaman ali kocun yapacagi belli, feneri iyice borca sokacak ve ya iflas yada feneri kurtarmak icin ben satin almak istiyorum diyecek. Iflas etse ayni rangers gibi bastan basliyacak elerinde kupa mupa kalmiyacak. Bunu kimse kabul etmez ve sonuc olarak fenerbahce koclarin eline gececek.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İkincisi olacak zira Ali Koç'un feneri alacak parası yok ki. Aile ve Şirket o parayı vermez. Uğur Güzel adında feraset sahibi bir yazar yazmış daha önce ondan alıntılayım FENERBAHÇE SK bitiyor Fenerbahçe FK GELİYOR. İyi akşamlar Tuncay Bey.

Diego costa konusunda yalanlama geldi bu borç konusunda yalanlama gelmedi demekki doğru

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt