Fenerbahçe'nin Hakem Hataları ile Kazandığı Maçlar

Dünkü maçta puan farkı 4'e indi iyi güzel de bunlar bu hatanın ekmeğini ilerleyen maçlarda çok fena şekilde yiyecekler bence. Hem de öyle böyle değil. Allah biz dahil Fener'le karşılaşacak takımlara sabır versin bu açıdan. Gerçekten çok zor olacak, inanılmaz bir medya gücü var arkalarında.

Misal K. Paşa maçında Eboue'nin ayağına tabanla bastılar ama bırakın kırmızı kartı hakem penaltı vermeye dahi zahmet edememişti. O pozisyonun medyada konuşulduğuna şahit oldunuz mü hiç? Yok Eboue, kaka Eboue, yalancı Eboue. Bazen bu ülke neden böyle diye düşünmemek elde değil.

Akhisar maci unutulmus. Kirmiziyi yiyen adamin ilk sarisi birebir komedi. Emenike kendi kendine dustu orada.

Emenike'nin 60'di sanirim atilmasi lazim kafa atti, orada atilsa o mac ne o skora gelirdi, fark yerlerdi ustune

kırmızı değildi o galiba ya, stattan direk kırmızı dedim ama markus fln değil diyordu sivok abarttı sanki o pozisyonu bir daha izlemek lazım ama erciyes gençler konya maçları skandal direk

kadıköydeki bjk maçını canlı izledim,son dakikalarda penaltısı verilmedi fenerin mustafa pektemek elle kesti topu,rize paşa maçlarında ne oldu hatırlamıyorum ama diğerlerinde hem fikirim

Yapma işte emenikenin bariz kırmızı kartı. Alves iki kere kırmızı görmeliydi. O kartlar verilse pektemekin pozisyon yaşanmaz bile.

Ben yazmaya kalksam forumun databeyzi almaz ki... Neyse siz yazın eksikleri ben tamamlarım sonra...

kırmızı değildi o galiba ya, stattan direk kırmızı dedim ama markus fln değil diyordu sivok abarttı sanki o pozisyonu bir daha izlemek lazım ama erciyes gençler konya maçları skandal direk

Markus da direk kırmızı dedi.

Isterse abartır o hareketi yapmak kırmızı karttir.

BgJJL-SCIAEMs4j.jpg

Fener lehine yapılan hataları boş verin, onlara sayfalar yetmez. Doğrudan Fener aleyhine yapılan hataları bulmaya çalışın. Ben bulmaya çalıştım bulamadım ciddi ciddi. Dün ilk kez 20 hafta sonunda aleyhlerine bir karar verildi. Bu kadar ağladıkları maçta bile Meireles atılmamış, yine eyyam yapılmış lehlerine. Ama şu kopartılan yaygara inanılmaz.

şu anda öyle bir hava varki. paşa maçında hakem 1-2 paşalıyı haksız yere oyundan atsa fbye 2-3 penaltı çalsa herkes oh be diye rahatlayacak hakem maçı çok güzel yönettiye çıkacak nerdeyse. fbliler ve medya nın gazını almak için böyle birşey yapabilirler.

aglamayı bıraksınlar artık oncekı gun burak ın kırmızı penaltı verılmedı bız puan kaybetsek bole konusulacak mıydı..yarın bırgun bı penaltı verırler odestırırler onu da gectım her hakem artıık 2 kere dusunecek kotu oldu bu olay...

S.ktuğumun penaltısı bizim maçta da çalınmadı arkadaş ne abarttı haysiyetsiz herifler bir de üstüne verilmeyen kırmızı kart var ... Ahmet Çakar denen satılmış 9 şubat kara gün demez mi bir de katil olasım geliyor.. Tüm medyayı satın almışlar hepsi bu haysiyetsizlere çalışıyor yıllarca Gs'dan ekmek yiyen Ayhan bile bu itlerin uşağı olmuş Allah var yukarıda sorar onlara hesabını..

Eğer aynı durum bizim başımıza gelseydi Rıdvan'ın yorumu şu olurdu ; penaltı verilmemiş Gs mağdur ama Gs adam gibi top oyanmıyor sıkıntıları çok daha büyük falan diye zırvalardı keza çoğu kanalı yorumu bu olurdu ..Ön planda penaltı değil de Gs'ın kötü oyunu yahut rakibin yüceltilen futbolu olurdu...

simdide cizgi hakemini yemeye baslamislar

gelecek vaat etmeyen hakemmis kendisi hakem cevreleri öyle söylüyormus

bu adam aydinin ayaginin kirildigi maci yönetmisti ve ben bir hatasini görememistim

bakalim kural hatasi yüzünden mac tekrarlanmali talebini kim ne zaman ortaya aticak

Sivas maçında yaşanan penaltı olayının aynısı Gençlerbirliği maçında da yaşandı, bir tane Allahın kulu çıkıp da hakem düdüğünü assın demediyse sıkıntı yok bence.

290920132203341231757_3.jpg

Geri
Üst Alt