Fenerbahçe'nin Hakem Hataları ile Kazandığı Maçlar

[media]https://www.youtube.com/watch?v=dCJ9V5jaN7g[/media]

Bu videolarda haklıyken haksız duruma düşmemek lazım.Video'da ki herşey doğru ama ERciyes maçında goldan önce faul yok, Yasin'in aptallığı.Kuyt'un eline çarptığı pozisyonda bana göre temiz.Bizim maç ise zaten saçma olmuş.Onun dışında görüldüğü gibi en az 3-4 maçı hakemle aldılar.

Sivas maçında yaşanan penaltı olayının aynısı Gençlerbirliği maçında da yaşandı, bir tane Allahın kulu çıkıp da hakem düdüğünü assın demediyse sıkıntı yok bence.

290920132203341231757_3.jpg

Yemin ediyorum fener söz konusu olunca el kuralı değişiyor.Fener'in eline çarptığı pozisyonlarda ya çok yakın ya da vücuttan seken top diye saçmalıyorlar

Yapılan bütün konuşmalar bundan sonraki haftalar için.Yavşaklar peşin peşin konuşuyorlar.

fenerbahçenin hakkını yiyene helali hoş olsun

beter olsunlar

2-3 gün önce burada bir resim paylasilmisti.. Besiktas-Fenerbahce macindan, macin hakemi yunus yildirim ve Colin Kazim topu eliyle aliyor.. Zamaninda Ahmet Cakar bir yazi yazmis bu olay hakkinda.. deminden beri ariyorum o fotografi bulamiyorum. O mesaji cabuk bulabilmek icin begene tiklamistim.. ama begendigim mesajlarida göremiyorum..

yardim lütfen

2-3 gün önce burada bir resim paylasilmisti.. Besiktas-Fenerbahce macindan, macin hakemi yunus yildirim ve Colin Kazim topu eliyle aliyor.. Zamaninda Ahmet Cakar bir yazi yazmis bu olay hakkinda.. deminden beri ariyorum o fotografi bulamiyorum. O mesaji cabuk bulabilmek icin begene tiklamistim.. ama begendigim mesajlarida göremiyorum..

yardim lütfen

https://www.gscimbom.com/forum/members/ahmet-guecyeter.434/

Tıklayıp saat ikonu olan butona tıklarsan hareketlerini görürsün. Beğendiklerinden bulabilirsin.

Bir öneri getirmişler : "Hakemlerin elini sıkmayalım" diye...

İnanılmaz birşey yahu. Tek maç kaybettiniz oysa ki... Lehinize yapılan onca hatayı görmezlikten geliyorsunuz sezon başından bu yana.Herkesin hakkını yediniz.Şike yaptınız yemediğiniz kul hakkı kalmadı,üstüne ceza almadınız..Neyin isyanı bu ?!

Ben böylesine ağlak,kör,şikeci,sahtekar bir kulüp görmedim....

Ayıp ulan ayıp !

Sivas maçında yaşanan penaltı olayının aynısı Gençlerbirliği maçında da yaşandı, bir tane Allahın kulu çıkıp da hakem düdüğünü assın demediyse sıkıntı yok bence.

290920132203341231757_3.jpg

Şunları duyuralım yahu ! Bu böyle olmaz. Şimdi hakemler Fenerbahçe maçlarına gözleri sarı laciverte bulanmış olarak çıkacaklar,çıkmak zorunda bırakılacaklar...1 tane hata yapıldı diye 1 haftadır yangın yerine çevirdiler Türkiye'yi,şimdi 2. bir hata olsa ne olacak kim bilir ?! O yüzden de Fenerbahçe'ye yanlı tutum sergilenecek bundan sonra eğer bastırmazsak.

Listeyi iyi sıralamışsın, bunlar direkt olarak hakemlerin etki ettiği maçlar. Bir de direkt olarak değil de dolaylı yoldan kazandırdıkları maçlar var ama bu onursuz şeref yoksunları bunları hatırlamazlar...

Bugün de boş geçmedi adamlar.

Bu sene şampiyon olursak tarihimizin en efsane şampiyonluğu olur...

Listeyi iyi sıralamışsın, bunlar direkt olarak hakemlerin etki ettiği maçlar. Bir de direkt olarak değil de dolaylı yoldan kazandırdıkları maçlar var ama bu onursuz şeref yoksunları bunları hatırlamazlar...

gercekten bu sene yapılan butun maclarla ılgili ofsayt penaltı kırmızı kart kufur fener adına yapılan bir video hazırlansa bizde onu yaysak facebookda sosyal paylaşım sitelerinde

16-2-2014

Firat Aydunus - Kasimpasa

Bruno alvesin pozisyonu görmezden gelinir.

Emre beleşoğlu kasımpaşa yedek kulubesine küfür eder.

Hakem baktı fenev gol atamıyo bi kişi eksik bırakayım dedi normelde orta sarı kartlık bi pozisyon yok

Hakem fenev barajını topun onunde kurar

2. golde faul yok bedavadan faul verir hakem

2. golu ofsayttan atar fenev

Ekli dosyalar

• 1797992_821880911171806_1739550980_n.webp
    1797992_821880911171806_1739550980_n.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 67
Geri
Üst Alt