Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vay be iyi rakibler kiskandim biz neden boyle rakiblerle karsilasmiyoruz![]()
hannover koymazsa adam değilim
Alanyayı yenerlerse Barçayı deplasmanda yenmiş havasında medyada yer alacağını mı düşünüyorsunuz benim gibi.
Bunu yazınca eski birşey hatırladım..
Yıllar önce Galatasaray Bayern Münih'in 100.yıl turnuvasına katılıyor. Turnuvada yer alan takımlar; Bayern M. , Galatasaray, R.Madrid ve Man.Utd.
Galatasaray yeniliyor R.Madrid'e, 2-3 ... Aynı gün Fenerbahçenin rakibi Eyüpspor. Fener 3-0 yeniyor...
Ertesi gün iğrendiğim ve Hür diye başlayan gazetenin spor sayfası ;
Galatasaray-R.Madrid maçı yaklaşık 10cmx10cm lik bir yere sıkıştırılmış ve bold yazıyla bir başlık atılmış;
" Galatasaray Tat Vermedi "... Altında da ; " Galatasaray yeni sezona hazır olmadığını gösterdi" diye devam eden bir yazı...
Fenerbahçe-Eyüpspor maçı ise çok adaletli !!! bir şekilde yaklaşık 3/4 sayfa boyutunda ve ; kocaman puntalarla " Fenerbahçe gümbür gümbür geliyor " başlığı ile birlikte
" Fenerbahçe bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdi" şeklinde devam eden yazı..
Abi sorması ayıp hatırlıyormusun o sene kim şampiyon oldu bu hazırlık maçları sonrasinda ?
Tapatalk
Fenerbahçenin daha üst takımlarla hazırlık maç yaptığını görmedim . Hep bolusporla falan yapıyorlar .