Fenerbahçe’nin Kritik Hazırlık Maçları Belli Oldu

Hannoverin teknik direktörü Tayfun Korkutmuş

bize ne bundan arkadaşım fenerin hazırlık maçlarını mı izleyecez halla halla

Alanyayı yenerlerse Barçayı deplasmanda yenmiş havasında medyada yer alacağını mı düşünüyorsunuz benim gibi.

Bunu yazınca eski birşey hatırladım..

Yıllar önce Galatasaray Bayern Münih'in 100.yıl turnuvasına katılıyor. Turnuvada yer alan takımlar; Bayern M. , Galatasaray, R.Madrid ve Man.Utd.

Galatasaray yeniliyor R.Madrid'e, 2-3 ... Aynı gün Fenerbahçenin rakibi Eyüpspor. Fener 3-0 yeniyor...

Ertesi gün iğrendiğim ve Hür diye başlayan gazetenin spor sayfası ;

Galatasaray-R.Madrid maçı yaklaşık 10cmx10cm lik bir yere sıkıştırılmış ve bold yazıyla bir başlık atılmış;

" Galatasaray Tat Vermedi "... Altında da ; " Galatasaray yeni sezona hazır olmadığını gösterdi" diye devam eden bir yazı...

Fenerbahçe-Eyüpspor maçı ise çok adaletli !!! bir şekilde yaklaşık 3/4 sayfa boyutunda ve ; kocaman puntalarla " Fenerbahçe gümbür gümbür geliyor " başlığı ile birlikte

" Fenerbahçe bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdi" şeklinde devam eden yazı..

Şu Fenerbahçe'yi ortasahası ve bekleri iyi olan her takım rahat yener.

Hannover maçını merak ediyorum açıkçası. Tayfun hoca çok hırslı çıkar diye düşünüyorum bunlara karşı. Mame Diouf formda ise Hustzi ile beraber Feneri ağlatır.

Tapatalk

[attachment=6644:051220131053467573528_2.jpg]

Pompacılarıyla maçı olsaydı keşke.Nede olsa fethiye saint germain:D

Ekli dosyalar

• 051220131053467573528_2.webp
    051220131053467573528_2.webp
    32 KB · Görüntüleme: 198
Alanyayı yenerlerse Barçayı deplasmanda yenmiş havasında medyada yer alacağını mı düşünüyorsunuz benim gibi.

Bunu yazınca eski birşey hatırladım..

Yıllar önce Galatasaray Bayern Münih'in 100.yıl turnuvasına katılıyor. Turnuvada yer alan takımlar; Bayern M. , Galatasaray, R.Madrid ve Man.Utd.

Galatasaray yeniliyor R.Madrid'e, 2-3 ... Aynı gün Fenerbahçenin rakibi Eyüpspor. Fener 3-0 yeniyor...

Ertesi gün iğrendiğim ve Hür diye başlayan gazetenin spor sayfası ;

Galatasaray-R.Madrid maçı yaklaşık 10cmx10cm lik bir yere sıkıştırılmış ve bold yazıyla bir başlık atılmış;

" Galatasaray Tat Vermedi "... Altında da ; " Galatasaray yeni sezona hazır olmadığını gösterdi" diye devam eden bir yazı...

Fenerbahçe-Eyüpspor maçı ise çok adaletli !!! bir şekilde yaklaşık 3/4 sayfa boyutunda ve ; kocaman puntalarla " Fenerbahçe gümbür gümbür geliyor " başlığı ile birlikte

" Fenerbahçe bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdi" şeklinde devam eden yazı..

Abi sorması ayıp hatırlıyormusun o sene kim şampiyon oldu bu hazırlık maçları sonrasinda ? :)

Tapatalk

Harbiden cok kritik macmis. Zorlu Alanya deplasmaninda 2-0 gerideler.

Geri
Üst Alt