Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu ben de demiştim Acun'un futboldan ne kadar anladığını görmek için Hulk City'de yaptıkları transferlere falan bakmak yeterli olur.Acun - Erden olayı mümkün değil tutmaz.
Acun futbolu çok iyi bildiğini sanan zengin birisi.
Erden Timur işi profesyonellere bırakan ve kulüp, taraftar, profesyoneller arasındaki bağı güçlendiren birisi. Acun'un işi başkalarına bırakacağına inanmam hatta kadro bile yapacağını düşünüyorum.
Bunu ben de demiştim Acun'un futboldan ne kadar anladığını görmek için Hulk City'de yaptıkları transferlere falan bakmak yeterli olur.
Acun işi öyle böyle değil çok net ellerinde patlayacak. Parası var diye bi bok bildiğini sanıyorlar.
Acur mu geliyor?Bunu ben de demiştim Acun'un futboldan ne kadar anladığını görmek için Hulk City'de yaptıkları transferlere falan bakmak yeterli olur.
Acun işi öyle böyle değil çok net ellerinde patlayacak. Parası var diye bi bok bildiğini sanıyorlar.
Çok konuşuluyordu, kongrelerinde falan da çıkınca gelme ihtimali epey yüksek bence.Acur mu geliyor?
Takımın 11lerini belirlemek içim konsey mi toplayacakmış?Çok konuşuluyordu, kongrelerinde falan da çıkınca gelme ihtimali epey yüksek bence.
Kendi erden timurlarini cikarmaya calisiyor. Nekadar mal bi camia yav
fenerbahçe lisesi var zaten yıllardırFenerbahçe Lisesi kurup, arada toplanıp pilav yemek.
fen*rli arkadaşlarınla mıfenerbahçe lisesi var zaten yıllardır
kaçak girip basket oynardık ufakken.
hayır çocukluğumdaki tayfa full gsli - 1 tane bjkli vardıfen*rli arkadaşlarınla mı
Sorularımı cevaplaman gönlümü hoş eylemektehayır çocukluğumdaki tayfa full gsli - 1 tane bjkli vardı
ama 1 tanesi amcası ziyarete geldğinde fenerliymiş gibi yapardı hediye alınsın diye
ugrasmasinlar direk Acun'nun survivor da kullandigi Ada'ya gitsinlerSahte ADA yapmalarından şüpheliyim