fenerbahçe’nin önümüzdeki sene taklit etmesi beklenen potansiyel şeyler

Acun - Erden olayı mümkün değil tutmaz.

Acun futbolu çok iyi bildiğini sanan zengin birisi.
Erden Timur işi profesyonellere bırakan ve kulüp, taraftar, profesyoneller arasındaki bağı güçlendiren birisi. Acun'un işi başkalarına bırakacağına inanmam hatta kadro bile yapacağını düşünüyorum.
Bunu ben de demiştim Acun'un futboldan ne kadar anladığını görmek için Hulk City'de yaptıkları transferlere falan bakmak yeterli olur.

Acun işi öyle böyle değil çok net ellerinde patlayacak. Parası var diye bi bok bildiğini sanıyorlar.

Bunu ben de demiştim Acun'un futboldan ne kadar anladığını görmek için Hulk City'de yaptıkları transferlere falan bakmak yeterli olur.

Acun işi öyle böyle değil çok net ellerinde patlayacak. Parası var diye bi bok bildiğini sanıyorlar.

Acun'da gelsin. Biz bu kadar güçlüyken bütün umut bağladıkları kişileri getirsinler tüketsinler camiada umut bağlayacakları kimseyi bırakmasınlar.

İstiklal caddesindeki McDonalds’ı satın alıp Fransızca eğitim veren bir eğitim kurumuna dönüştürmeye çalışmak.

“Kenetlenin, başka palamut yaprak amblemli fenerbahçe yok” sloganı kullanımı.

Acur mu geliyor?

Fenerbahçe Lisesi kurup, arada toplanıp pilav yemek.

Geri
Üst Alt