Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde 3 Eleme Oynaması Kesinleşti

Fener seneye Ali Koç’un ilk geldiği sene gibi küme düşmemeye oynar.
Büyük olasılıkla da küme düşer.

3.turdaki tüm takımlar eler feneri

Sporting ya da Bodo'ya denk gelmezlerse 18 yıllık seriyi bozup CL'ye girme şansları var. Bir yandan beter olsunlar istiyorum ama bir yandan da CL'nin nasıl yıprattığını görüp sussunlar istiyorum.

Sporting elemelerde olmazsa ve Bodo/Fransiz takimi gelmezse bu sefer CL yaparlar

Acaba gitseler mi ŞL'ye artık

Uefa olunca hem kulüp hem taraftarı sallamayıp lig şampiyonluğuna önem veriyor, hem de bizim takım ŞL olunca ligi nasıl olsa götürürüz diye oralı olmuyor

ŞL olunca ister istemez ekstra hedefleri olacak

Bence ikinci turdaki her takima elenirler su an

Acaba gitseler mi ŞL'ye artık

Uefa olunca hem kulüp hem taraftarı sallamayıp lig şampiyonluğuna önem veriyor, hem de bizim takım ŞL olunca ligi nasıl olsa götürürüz diye oralı olmuyor

ŞL olunca ister istemez ekstra hedefleri olacak
30+ M euro almasinlar.

başlığı fenerbahçe'nin pe-pe-perşembe geceleri kesinleşti şeklinde okumamağa gayret etmemekteyiz

30+ M euro almasinlar.
Saldım bunların para muhabbetini.

Battık bittik derler yine bizim kadar harcarlar, belki daha fazla.

En olmadı üç kağıt yapıp yırtıyorlar bu sezon olduğu gibi, TFF oralı olmuyor.

Günü birlik dalga geçme muhabbetleri, ŞL gidememe serüvenlerinin devam etmesi kulağa çok hoş geliyor ama şampiyonluk yolunda ŞL cidden çok yoruyor takımları.

Kadikoy de Galatasarayin kalesidir hocam. Maç günleri rıhtımdaki barlarda bira içen moruklar dışında çoğunluk oldukları yer mi var
Aslinda yok, ben caddedeyim , mahallemde her yer GS bayragi su an. O baska bir konu.

Ama kongreye gidenler, mac gunleri fantazi seviyesinde olanlarin dibinden geciyorum.

Valla cekilmez, hele hele 13 sene sukunetve huzurun ustune. Medyadaki sarlatanlarinin kabarmis halleri vs cabasi

Son düzenleme:
Saldım bunların para muhabbetini.

Battık bittik derler yine bizim kadar harcarlar, belki daha fazla.

En olmadı üç kağıt yapıp yırtıyorlar bu sezon olduğu gibi, TFF oralı olmuyor.

Günü birlik dalga geçme muhabbetleri, ŞL gidememe serüvenlerinin devam etmesi kulağa çok hoş geliyor ama şampiyonluk yolunda ŞL cidden çok yoruyor takımları.
Ben bencil dusunuyorum ustteki cevaplarda gorundugu gibi, lokasyonum geregi istemiyorum kesinlikle🤣

Konferans liginde bedava puan kasıyorlar. CL yapsalar 30 milyon alacaklar. En iyisi Avrupa ligine gidip küsküyü yemeleri.

Geri
Üst Alt