- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
26 Ağustos civarı son dakika kırmızı bant ile temsilcimiz yoluna Uefa Avrupa liginde devam edecek yazısını şimdiden özledik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30+ M euro almasinlar.Acaba gitseler mi ŞL'ye artık
Uefa olunca hem kulüp hem taraftarı sallamayıp lig şampiyonluğuna önem veriyor, hem de bizim takım ŞL olunca ligi nasıl olsa götürürüz diye oralı olmuyor
ŞL olunca ister istemez ekstra hedefleri olacak
En ufak gelirleri yokken bizim kadar transfer yapabiliyorlar zaten. 30 milyonunda değilim gidip 8 maçta -40 averaj yapsınlar30+ M euro almasinlar.
Orasi da var ama ben kadikoyde yasiyorum CL gazi almis idiyotlari cekememEn ufak gelirleri yokken bizim kadar transfer yapabiliyorlar zaten. 30 milyonunda değilim gidip 8 maçta -40 averaj yapsınlar
Kadikoy de Galatasarayin kalesidir hocam. Maç günleri rıhtımdaki barlarda bira içen moruklar dışında çoğunluk oldukları yer mi varOrasi da var ama ben kadikoyde yasiyorum CL gazi almis idiyotlari cekemem
Saldım bunların para muhabbetini.30+ M euro almasinlar.
Aslinda yok, ben caddedeyim , mahallemde her yer GS bayragi su an. O baska bir konu.Kadikoy de Galatasarayin kalesidir hocam. Maç günleri rıhtımdaki barlarda bira içen moruklar dışında çoğunluk oldukları yer mi var
Ben bencil dusunuyorum ustteki cevaplarda gorundugu gibi, lokasyonum geregi istemiyorum kesinlikleSaldım bunların para muhabbetini.
Battık bittik derler yine bizim kadar harcarlar, belki daha fazla.
En olmadı üç kağıt yapıp yırtıyorlar bu sezon olduğu gibi, TFF oralı olmuyor.
Günü birlik dalga geçme muhabbetleri, ŞL gidememe serüvenlerinin devam etmesi kulağa çok hoş geliyor ama şampiyonluk yolunda ŞL cidden çok yoruyor takımları.
Kaç tur gececek bunlar 2 mi 3 mu