Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyle sey olabilir mi iyice sacmaladindiyorum ya - gene biz büyüklük gösterelim.
eğer ligdeki maç anlamsız hale gelirse (çünkü ilk 2 garanti zaten - şampiyon belli olursa) o maç tarafsız stada alınsın kupa maçı olsun - skoru lig istatistiğinede geçsin.
en kötü abzürt çözüm yani - oynatılamaması gibi durum söz konusu olamaz. oluyorsa tamamen feneri koruma hareketi.
yok o mac onun yerine gecsin falan , oyun mu bu?Yani takvim sıkışık, tamam ama oynansa idi keşke bir şekilde. Kupa almak güzel olurdu bunlardan.
Biz neden kabul etmişiz ki böyle bir şeyi? Ya illa takvim sıkışık diye kupadan mı olalım. Tamam belki kaybedebiliriz ihtimal dahilinde sonuçta ama favori biz idik. Üzüldüm açıkçası.
ABZÜRT KÖTÜ ÇÖZÜM diye vurgu yaptım işte... nisanın ikinci yarısı ve mayıs başı her şey bitmişken nerydese niye oynanamasın.oyle sey olabilir mi iyice sacmaladinyok o mac onun yerine gecsin falan , oyun mu bu?
Takvimde yer varsa araya koyarsin yoksa su mac yerine su mac oynansin diye birsey imkansiz. Ne yani ligi 5 hafta erken sampiyon bitirsek son 5 maci oynamayalim mi? Uganda mi burasiABZÜRT KÖTÜ ÇÖZÜM diye vurgu yaptım işte... nisanın ikinci yarısı ve mayıs başı her şey bitmişken nerydese niye oynanamasın.
iptal etme çabasına karşı kabul ederim. maksat bunlara koyup tekrar kupa almakta ben goygoyuna konuşuyorum iptali düşünülmesinin abesliğine karşılık.Takvimde yer varsa araya koyarsin yoksa su mac yerine su mac oynansin diye birsey imkansiz. Ne yani ligi 5 hafta erken sampiyon bitirsek son 5 maci oynamayalim mi? Uganda mi burasi![]()
Bu ne rts? Avrupadan elenelim yorar bizi, kupa yorgunluk disinda getirisi yok oynamayalim. Hayat yormus seni sanirim, lig haric herseyi bosvermissin gibiDoğru karar yorgunluk dışında bir getirisi yok
Aynen ,ben realist bakarım herzaman boş hayaller peşinde koşmaya gerek yok avrupa denilen şey öyle 1 senede hedef konulamaz her sene düzenli katılalım aradan 3 4 yıl geçince ciddi hedefleri konuşuruz zamanında başarı ve kupa böyle geldi şu an kadro gücümüz genişliği ortada turkiye kupası ve ligi kaldirabiliriz sadece Avrupa sadece dayak yeme yeri ,süper kupa uygun boşluk olursa oynanabilir aslında ama çok çok saçma zamana denk getirdi aptallarBu ne rts? Avrupadan elenelim yorar bizi, kupa yorgunluk disinda getirisi yok oynamayalim. Hayat yormus seni sanirim, lig haric herseyi bosvermissin gibi

Biz demiyoruz ki ueli aliriz diye. Avrupada gittigi yere kadar gidelim diyoruz. Aha dun kaan, abdul, torre yoktu gayet rahat 1 galibiyet aldikAynen ,ben realist bakarım herzaman boş hayaller peşinde koşmaya gerek yok avrupa denilen şey öyle 1 senede hedef konulamaz her sene düzenli katılalım aradan 3 4 yıl geçince ciddi hedefleri konuşuruz zamanında başarı ve kupa böyle geldi şu an kadro gücümüz genişliği ortada turkiye kupası ve ligi kaldirabiliriz sadece Avrupa sadece dayak yeme yeri ,süper kupa uygun boşluk olursa oynanabilir aslında ama çok çok saçma zamana denk getirdi aptallar
Sene başında sağlam bir yapılanma yaparsak o zaman avrupada iş yaparmiyiz tekrar konuşuruz
Final maçının ramazan ayında oynanması daha hayırlı olacaktır.Sen ne diyorsun bu konu hakkinda? @İsmail Tartal
(!)Final maçının ramazan ayında oynanması daha hayırlı olacaktır.

Yalnız şu mac iptal olsun gercekten
Nisan diyolar üstadŞimdi iptal mi değil mi? İptal değilse ne zaman oynanır en iyi