Fenerbahçe'nin Süper Kupa Açıklaması Dezenformasyona Yol Açtı

3 Nisan (ne kadar güvenilir bilmem)

Nisanda bizim gidersek oraya kadar AVL yarı final - aragümrük - Yarı final 2. maçı - fener maçı diye 4lü fikstürümüz var.

mayıs başı torbaya mı girdi.

diyorum ya - gene biz büyüklük gösterelim.

eğer ligdeki maç anlamsız hale gelirse (çünkü ilk 2 garanti zaten - şampiyon belli olursa) o maç tarafsız stada alınsın kupa maçı olsun - skoru lig istatistiğinede geçsin.

en kötü abzürt çözüm yani - oynatılamaması gibi durum söz konusu olamaz. oluyorsa tamamen feneri koruma hareketi.
oyle sey olabilir mi iyice sacmaladin :asd: yok o mac onun yerine gecsin falan , oyun mu bu?

oyle sey olabilir mi iyice sacmaladin :asd: yok o mac onun yerine gecsin falan , oyun mu bu?
ABZÜRT KÖTÜ ÇÖZÜM diye vurgu yaptım işte... nisanın ikinci yarısı ve mayıs başı her şey bitmişken nerydese niye oynanamasın.

TFF Ye göre arapların oyuncağı oldu çünkü

ABZÜRT KÖTÜ ÇÖZÜM diye vurgu yaptım işte... nisanın ikinci yarısı ve mayıs başı her şey bitmişken nerydese niye oynanamasın.
Takvimde yer varsa araya koyarsin yoksa su mac yerine su mac oynansin diye birsey imkansiz. Ne yani ligi 5 hafta erken sampiyon bitirsek son 5 maci oynamayalim mi? Uganda mi burasi :D

Takvimde yer varsa araya koyarsin yoksa su mac yerine su mac oynansin diye birsey imkansiz. Ne yani ligi 5 hafta erken sampiyon bitirsek son 5 maci oynamayalim mi? Uganda mi burasi :D
iptal etme çabasına karşı kabul ederim. maksat bunlara koyup tekrar kupa almakta ben goygoyuna konuşuyorum iptali düşünülmesinin abesliğine karşılık.

Nisanın 3üncü haftası bitiyor lig.

son maçlardan sonra haftaiçi yap - mayıs başında yap - sonra herkes milli takımına baksın. "3 nisan" diye dolaşan haberler bile saçmalık.

AVL yarı final yapsak (keşke) - en kördüğüm kısma denk gelebilir o tarihler

Durduk yere neden böyle açıkla yaptı bunlar şimdi? Aradan 6 hafta geçmiş. Ankarada koyup geçtik tabi rahatsız oldu suyunun öteki tarafı.

Takvim sıkışık olur olmaz o kupa oynanacak. Biz prag maçı ile birlikte 10 gunde 4 maç yapacağız. Bu maçı da bir yere sokarlar herhalde.

Kimse keyfine göre iptal edemez bir yanlışlık vardır bu haberde.

Bu ne rts? Avrupadan elenelim yorar bizi, kupa yorgunluk disinda getirisi yok oynamayalim. Hayat yormus seni sanirim, lig haric herseyi bosvermissin gibi
Aynen ,ben realist bakarım herzaman boş hayaller peşinde koşmaya gerek yok avrupa denilen şey öyle 1 senede hedef konulamaz her sene düzenli katılalım aradan 3 4 yıl geçince ciddi hedefleri konuşuruz zamanında başarı ve kupa böyle geldi şu an kadro gücümüz genişliği ortada turkiye kupası ve ligi kaldirabiliriz sadece Avrupa sadece dayak yeme yeri ,süper kupa uygun boşluk olursa oynanabilir aslında ama çok çok saçma zamana denk getirdi aptallar
Sene başında sağlam bir yapılanma yaparsak o zaman avrupada iş yaparmiyiz tekrar konuşuruz

Yine birileri tarlaları mı yeşillendirdi niye iptal oluyor :asd:

Aynen ,ben realist bakarım herzaman boş hayaller peşinde koşmaya gerek yok avrupa denilen şey öyle 1 senede hedef konulamaz her sene düzenli katılalım aradan 3 4 yıl geçince ciddi hedefleri konuşuruz zamanında başarı ve kupa böyle geldi şu an kadro gücümüz genişliği ortada turkiye kupası ve ligi kaldirabiliriz sadece Avrupa sadece dayak yeme yeri ,süper kupa uygun boşluk olursa oynanabilir aslında ama çok çok saçma zamana denk getirdi aptallar
Sene başında sağlam bir yapılanma yaparsak o zaman avrupada iş yaparmiyiz tekrar konuşuruz
Biz demiyoruz ki ueli aliriz diye. Avrupada gittigi yere kadar gidelim diyoruz. Aha dun kaan, abdul, torre yoktu gayet rahat 1 galibiyet aldik

Bu boktan ligi okadar gözumuzde buyutmeyelim derim, oyunumuz da oturdu, lig icin gayet yeterli. Artik hakemlere firsat vermeden ilerliyoruz. Yani onu bosver bunu bosver olmaz

Simdi ben böyle dedim diye realist degilmiyim?

Yalnız şu mac iptal olsun gercekten
milk-and-mocha-kick.gif

Geri
Üst Alt