Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü Yeniden İsmail Kartal Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacı ismail kılop Okan hocamın rekorunu kırıp seneye epl yapar.

Lig şampiyonluğuna daha çok önem veriyomuş Uefa Avrupa Konferans Ligi'ni almaktan daha çok :D Sanki şampiyon oldun da kupa seçmen kaldı :D

hiçbir iki şeyi aynı önemde tutamazsın. Biri ağır basar. Ve yıllardır şampiyon olamayan takımın ilk hedefi ligi kazanmak olmalıdır.
Zaten orası belli Lig'e sürekli oynattığı adamları ilk 11'e alıyo Uefa Avrupa Konferans Ligi'ne yedek takıma benzer 1 kadroyla çıkıyo ama laf olarak bari en azından 2'sini de aynı anda kazanmayı hedefliyoz diyebilirdi.Bizim takımdan 1 hoca böyle açıklama yapsa hem taraftar hem de Lise üyeleri kim bilir neler demişti adama :D

Lig şampiyonluğuna daha çok önem veriyomuş Uefa Avrupa Konferans Ligi'ni almaktan daha çok :D Sanki şampiyon oldun da kupa seçmen kaldı :D

Şark kurnazlığı.

Elenince bakın biz en başından lig şampiyonluğunu istiyorduk diyebilmek için yapılmış bir açıklama bu.

Yardımcı antrenör gibi bir şey. Kulüp başkanı için kullanışlı bir aparat. Tam da yalı çocuğuna göre. Şike ile maçları alırken rahatça her yola gelecek vasıfsız bir hoca. İlk puan kaybında fena linç yiyecek.

Anadolu takımları kaleye gelmeye çalışsa çoktan kaybeder. 2-3 atak yapan Antalya tokatladı bunları.

Rennes yeniyordu, salakça kart gördüler.

Klasik Fenerli abartması, sağlam takım gelince toslarlar. Daha derbileri yok. Çekeceğiniz fikstürün.

Hep küçümsüyerek baktım, baktık ama bu seneye iyi başladı. Tökezleyeceğini umuyorum. Yani şaşırmam.

Rakibin hocası şöyle 1 şey işte yav :D
kartal-keske-hamza-hamzaoglunun-yaptigini-yapabilseydim_02.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt