- 18 Mayıs 2011
- 53.307
- 57.252
- 4.613
Doğum gününe beni çağırırmısın çiğköfte yeriz25 Aralık tamda yarı dönemde olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğum gününe beni çağırırmısın çiğköfte yeriz25 Aralık tamda yarı dönemde olabilir
Benim doğum günüm çiğ köfte mi cagristiriyor.Doğum gününe beni çağırırmısın çiğköfte yeriz
Pasta yiyen erkek ılık tırBenim doğum günüm çiğ köfte mi cagtistiriyor
Yakında Ismail de oğlunu sahaya çıkarırsa şaşırmamak lazım.Türkiye'de habercilik
Biz onları sevecez reisYakında Ismail de oğlunu sahaya çıkarırsa şaşırmamak lazım.
Baksana daha 1dk oynamamış adama şarkı seçtiler sırf Icardi'den dolayı. Dünyanın en ezik kulübü.
İlk derbide, muhtemelen Süper Kupa maçında, Abdülkerim veya Nelsson bunu kucağına alınca maç sonunda her yerde Nelsson veya Abdül Beni Sev editlerini görür gibiyim şimdidenBiz onları sevecez reis
Özgüvenlerine bak reis yavİlk derbide, muhtemelen Süper Kupa maçında, Abdülkerim veya Nelsson bunu kucağına alınca maç sonunda her yerde Nelsson veya Abdül Beni Sev editlerini görür gibiyim şimdiden![]()
Özgüvenlerine bak reis yavDzeko'nun 3-4 yıl önceki hâli olsa tamam derdim de adam İtalya Ligi'nden geliyo ve yaşı 37.Büyük ihtimalle yatmaya gelecek buraya böyle 1 oyuncu için böyle konuşmaları komik reis yav
Çok rahat
Bu herif kendini külübün baskani olarak degilde sahibi olarak gördü icin böyle poz veriyor.