Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü Yeniden İsmail Kartal Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdullah Avcı yerine İsmail Kartal'in gelmesi daha iyi.
Avcı'dan çekinmemin sebebi cok tehlikeli bir adam olması, siyasi desteği çok fazla maalesef.
Bence birileri avciyi fener teknik direktörü yapmak istedi bunun için bayaği uğraşildi

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk derbide, muhtemelen Süper Kupa maçında, Abdülkerim veya Nelsson bunu kucağına alınca maç sonunda her yerde Nelsson veya Abdül Beni Sev editlerini görür gibiyim şimdiden :D
Özgüvenlerine bak reis yav :D Dzeko'nun 3-4 yıl önceki hâli olsa tamam derdim de adam İtalya Ligi'nden geliyo ve yaşı 37.Büyük ihtimalle yatmaya gelecek buraya böyle 1 oyuncu için böyle konuşmaları komik reis yav :D

Özgüvenlerine bak reis yav :D Dzeko'nun 3-4 yıl önceki hâli olsa tamam derdim de adam İtalya Ligi'nden geliyo ve yaşı 37.Büyük ihtimalle yatmaya gelecek buraya böyle 1 oyuncu için böyle konuşmaları komik reis yav :D

Muhtemelen taraftarlarının %90'ı Dzeko'yu bu sezon sadece CL finalinde izlemiştir.

Büyük patlayacaklarını düşünüyorum. Adamlar Dzeko'nun gelir gelmez bu ligin içinden geçeceğini düşünüyor cidden.

Adam fedakarlık yapıp özel uçakla geliyor, şu vaziyet ve hallere bir bak. Fener taraftarı gazla yönlendirildiği için sorun yok. Oynat devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt