Fenerbahçe'nin TFF'ye Bildirdiği Oyuncu Listesinde Ryan Kent Yer Almadı

Kendileri adına inanılmaz saçma karar. Kent Fener'in çok işine yarayacak adamdı, Tadiç'in fizik gitmiyor bir yerden sonra Alanya maçında sonradan girdikten sonra bile hareket getirmişti.
Crespo' yu gönderdikleri için Zajc' ı da bertaraf edemezlerdi ama...

İsonun oyuncu seçiminde filan söz sahibi olduğunu düşünmüyorum.

Kaç milyon Euro maaşı hiç oynamadan kazanacak enteresan bir hayat

Crespo' yu gönderdikleri için Zajc' ı da bertaraf edemezlerdi ama...
Becao sakat değil mi? Onu almazsın sonuçta stopere Bonucci, Çağlar almışsın yine Oostarwalde'de var stoper de oynayan. Becao, Djiku, Bonucci, Oostarwalde tam 4 stoper yabancı var ki Serdar ve Çağlar gibi yerli alternatiflerin varken gereksiz.

Becao sakat değil mi? Onu almazsın sonuçta stopere Bonucci, Çağlar almışsın yine Oostarwalde'de var stoper de oynayan. Becao, Djiku, Bonucci, Oostarwalde tam 4 stoper yabancı var ki Serdar ve Çağlar gibi yerli alternatiflerin varken gereksiz.
Becao' dan beklentileri var demek ki. O olmasa bile Bonucci+Çağlar saçma zaten. Stopersiz çıktıkları Avrupa maçında AGD diye stoper yığdılar...

Ben orta saha açısından baktım; Crespo-Krunic değişikliğini niye yaptıklarını da anlamadım...

Bir plan dahilinde hareket etmedikleri belli. Menajerlerin estirdiği rüzgarla rastgele savruluyorlar gibi...

Sezon basinda da demistim kent aslinda ciddi faydalanabilecekleri bir adamdi. Fb agir bir takim, kent gibi pir pir bir herif iyi gelirdi fbnin oyununa. Dün de girdikten sonra iyi isler yapmisti.

Oyuna sonradan da olsa girip katkı yapabilecek bir oyuncuydu, hele hele mevcut FB kanat rotasyonunda profil olarak hızıyla iş yapabilecek tek oyuncuydu. Bizim açımızdan olumlu.
İşin trajikomik tarafı ise as diye aldıkları adamı hem 2 maça çıkmadan yedek yaptılar, hem de dün kurtarıcı diye oyuna sürüp ertesi günü listede yer vermediler. :D

Lan zibilyon tane stoperiniz var becao'nun sözleşmesini dondurmak yerine kent'i kadro dışı bırakmışlar🤣🤣🤣

Geri
Üst Alt