- 17 Ağustos 2009
- 44.191
- 33.302
- 3.448
Kent - Zajc - Peres o zaman. Yoksa Becao güme gider.16 yabancıları var diğeri de Peres'dir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kent - Zajc - Peres o zaman. Yoksa Becao güme gider.16 yabancıları var diğeri de Peres'dir
Emre bol olunca kararsız kaldımBaşlığını açalım müns
16 yabancıları var 2 tane çıkarsalar yeterKent - Zajc - Peres o zaman. Yoksa Becao güme gider.
Crespo' yu gönderdikleri için Zajc' ı da bertaraf edemezlerdi ama...Kendileri adına inanılmaz saçma karar. Kent Fener'in çok işine yarayacak adamdı, Tadiç'in fizik gitmiyor bir yerden sonra Alanya maçında sonradan girdikten sonra bile hareket getirmişti.
Ben seni korurum kuddusiEmre bol olunca kararsız kaldım
Normalde önemsiz biri ancak koç un paralı kalemi bile böyle diyorsa doğrudur
açtım gittiBen seni korurum kuddusi
Becao sakat değil mi? Onu almazsın sonuçta stopere Bonucci, Çağlar almışsın yine Oostarwalde'de var stoper de oynayan. Becao, Djiku, Bonucci, Oostarwalde tam 4 stoper yabancı var ki Serdar ve Çağlar gibi yerli alternatiflerin varken gereksiz.Crespo' yu gönderdikleri için Zajc' ı da bertaraf edemezlerdi ama...
Becao' dan beklentileri var demek ki. O olmasa bile Bonucci+Çağlar saçma zaten. Stopersiz çıktıkları Avrupa maçında AGD diye stoper yığdılar...Becao sakat değil mi? Onu almazsın sonuçta stopere Bonucci, Çağlar almışsın yine Oostarwalde'de var stoper de oynayan. Becao, Djiku, Bonucci, Oostarwalde tam 4 stoper yabancı var ki Serdar ve Çağlar gibi yerli alternatiflerin varken gereksiz.