Fenerbahçe'nin TFF'ye Bildirdiği Oyuncu Listesinde Ryan Kent Yer Almadı

Walla bizim kanatlari gordukten sonra, Kent bizde is yapardi net.
İşte anlamamız gereken konu bu... Fener 10 m euro ederi olan kenti bedavaya alırken biz neden almıyoruz diye hayıflanıyordum.

Tete'de doğru olani yaptık bakambu da doğru olani yaptık ve sonucunu gördük bedavaya aldığımız adamdan 5 m Euro kazandık keza tete de bu gün satıyorum desen bir sürü alıcısı cikar. Sonra zaha var adamın her türlü piyasası var. Ziyech sakatlanmasa devre arasında Araplara satma muhabbeti dönüyordu. Teteye Daha gecen Brezilyadan teklif geldi bizimkiler satmadı.

Bedavaya aldığın adamdan para kazanma işi bana çok keyifli geliyor. Galatasaray bir marka ve biz bu işi çok iyi yapabiliriz bence. Zaten mevcut yönetimin de bu yönde düşündüğünü görebiliyorum.

Not: bu free transferlerde en kıymetlisi düşük maaş ile alınan ederi yüksek oyuncular.

Bu tarz oyunculardan hem yüksek paralar kazanabilirsin hemde maaşından dolayı çok kolay satarsın.

Sen git kalibresi belli adama haddinden fazla maaş ver. Ondan sonra tu kaka et, bir de üstüne göndermeye çalış ve adam bir şekilde gitmek istemesin. Üstüne kadro dışı bırak. Kent'e piyango oldu. Kulübe ise müstehak.

kendinde yazmışsın. transfer dönemi cuma bitti. kent pazar günü oynadı. yani transfer dönemi bittikten sonra.
Tff listeleri pzt gece veriliyormuş ama işte. Orda bi tezatlık var ama bilemedim tam olarak nedir ne değildir. Hem cuma son deyip 3 günde bildirme mühleti mi veriyorlar saçmalık

Peres de yok herhalde listede.

1. Livakovic
2. Osayi
3. Becao
4. Bonucci
5. Djiku
6. Oosterwolde
7. Krunic
8. Fred
9. Zajc
10. Syzmanski
11. King
11. Tadic
12. Batshuayi
13. Dzeko

Bu arada bence güç kaybettiler.

Crespo > Krunic > Zajc
Peres zaten sakat
Becao >= Oosterwolde > Çağlar = Bonucci

Çağlar zorunlu oynama garantili sanırım Oosterwolde çabukluğu, Becao fizikli oyunu ile fark yaratıyordu. Becao sakatlıktan çok formda dönemeyebilir. Oosterwolde'yi de bu iki transfer ile harcadılar.

Dzeko da kötü oynuyor, Batshuayi'yi yedek bırakıyorlar ama ona rağmen ve bu işimize geliyor. King de bence vasat adam, arada gol atsa da 14 yabancı hakkını dolduracak biri değildi.

Avrupa'da oynayabilir diyenler var ama bu nasıl oluyor ben anlamıyorum ve pek sanmıyorum.
44.02
Her oyuncu, federasyonun kendi kurallarına ve FIFA'nın kurallarına, özellikle de Oyuncuların Statüsü ve Transferine İlişkin FIFA Yönetmeliklerine uygun olarak ilgili kulüpte oynuyormuş gibi ulusal federasyonunda usulüne uygun olarak kayıtlı olmalıdır.

Bu madde var Kent'in Tff lisansı dondurulduğu için otomatik olarak Avrupa'da da oynayamaması mantıklı olan gibi geliyor bana.

Avrupa'da oynayabilir diyenler var ama bu nasıl oluyor ben anlamıyorum ve pek sanmıyorum.

Bu madde var Kent'in Tff lisansı dondurulduğu için otomatik olarak Avrupa'da da oynayamaması mantıklı olan gibi geliyor bana.
şöyle mallığa denk gelip de bir hükmen mağlubiyet alsalar oynayamayacağını anlayan kent de sözleşmesindeki klan alacakları alıp fesih etse.

Bu Adam gecenki macta nasil oynadi hala anlamadim

Geri
Üst Alt