- 9 Ağustos 2011
- 60.442
- 33.788
- 3.408
Fenerbahçe'nin toplam borcu, 6 milyar 190 milyon TL olarak açıklandı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seneye tekrar bakalım - 8 milyar mı olur kur dahada patlar 10 milyar mı olur - ali istifa edip burnunu kaldıramayan bir kulüp haline mi gelirler göreceğiz.
Kulislerde konuşulan fener'in Kadıköy stadını satıp gökdelen dikme durumu 10 yıla gerçekleşir bence. Başka şansları yok. Jk devlet babaya bakar anca. Borç silsin, ötelesin diye bekler.BJK ve Fener emin adımlarla bu yöne gidiyor çünkü... yakında başlayacaklar devlete ağlamaya gene
Bizim gibi projelendirecek arazi / assetleri de yok.
Stat fenerin değilkiKulislerde konuşulan fener'in Kadıköy stadını satıp gökdelen dikme durumu 10 yıla gerçekleşir bence. Başka şansları yok. Jk devlet babaya bakar anca. Borç silsin, ötelesin diye bekler.
Kenan Evren Lisesini aldılar herhalde bir de. Orada da otel falan konuşuluyor ama üst kullanım var sadece.Stat fenerin değilki
O iş yaş
Üniyle topuk yaylasını satarlar anca
Kulislerde konuşulan fener'in Kadıköy stadını satıp gökdelen dikme durumu 10 yıla gerçekleşir bence. Başka şansları yok. Jk devlet babaya bakar anca. Borç silsin, ötelesin diye bekler.
Nasıl olsunki adam daha maaş alacak bir yere gelmedi - ileri vadeleri ödemeler dahil edilir mi ki bu hesaplara ?Bu borca Jorge'nin 7 milyonu dahil mi?
Renktaş Kenan Evren arazisi olduğu için merkezi iş alanı ilan edip yapmaya çalışabilirler. Onaltı Dokuz'u biliyor musun bilmiyorum ama olmaz denilen yere dünya kadar imar-kat aldılar. Sonra orası da durdu tabii ama yıkılamıyor. Çünkü izin çıkmış. Protesto olursa yapılmaz tabii. Fener kendi taraftarına güveniyordur o konuda.Protestolara dahil olurum - birincisi kadıköy 15 kat sınırı olan bir imar yönetmeliği var , ayrıca gökdelen dikilecek bir konept yok yerleşim şehircilik bakış açısıyla - Levent -4. levent arası gibi bir yer değil.(Şöyle söyliyeyim - baktılar millette parayı bulan kadıköyde müteahhitlik yapıyor işten anlamasa bile - 19 kat 20 katlı işlere giriyorlar - 2011 di sanırım 15 kat yasağı getirildi (iyikide getirildi ipin ucu kaçıyordu)
Mümkün değil oraya gökdelen falan yapmak - maksimum konut yapılır /site yapılır. Çünkü Kalamışa bağlanan kısım konut açısından sakin ve değerli bölgeler
He bunu diyorum çiftehavuzlarda Meteroloji arazisi vardı dev gibi- oraya devlet arkalı Taş Yapı 60 katlık 4 kule dikti.. davalık olundu tabi 2şer olarak birbirlerinden bölündü hissedarlar yüzünden falan.
Ileri vadeler alacaklara eklenesinler de yeterNasıl olsunki adam daha maaş alacak bir yere gelmedi - ileri vadeleri ödemeler dahil edilir mi ki bu hesaplara ?
Renktaş Kenan Evren arazisi olduğu için merkezi iş alanı ilan edip yapmaya çalışabilirler. Onaltı Dokuz'u biliyor musun bilmiyorum ama olmaz denilen yere dünya kadar imar-kat aldılar. Sonra orası da durdu tabii ama yıkılamıyor. Çünkü izin çıkmış. Protesto olursa yapılmaz tabii. Fener kendi taraftarına güveniyordur o konuda.
Aziz döneminden beri Zorlu Center tarzı bir şey konuşuluyor renktaş. Kenan Evren Arazisini aldılar. Umarım orayı da yüksek kata kurban etmezler.Valla burada yaşayan her bireyin ipinde bile olmaz istemez hiçbiri - çünkü oraya yapılırsa allahbilir uzun vadede kimler orayı örnek gösterip neler neler yapar.
İkamet eden biri olarak belediyeyi şikayet yağmuruna tutarım.
Edit: Kenan Evren halısahası ve okulu vardır stad yanında - daha önce oraları almaya etmeye kalkmışlardı da becerememişler di diye hatırlıyorum.
imara uygun işler yapabilirler kesinlikle laf yok ama gökdelen ve tarzı işler bence yapamazlar.
Bende o araziyi alamadilar diye hatırlıyorum sadece ust kullanim hakki onlarda.Aziz döneminden beri Zorlu Center tarzı bir şey konuşuluyor renktaş. Kenan Evren Arazisini aldılar. Umarım orayı da yüksek kata kurban etmezler.