Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'ndaki Rakibi Feyenoord Oldu

Ben bu sezon CL’ye girsinler istiyorum ya. Tamam bir taraftan yıllardır girememesi ayrı daşdaş konusu ama şöyle girip Bayern, Real’le falan da oynasalar artık. Yıllardır Lugano ile falan oynayıp topladıkları puanlarla övünüyorlar

CL çok yıpratıcı bir lig.

Giremezlerse bizim bu TFF düzeninde ligde yarışmamız kadro kalite farkımıza rağmen daha zor.

Yayın gelirimiz girerlerse sanırım düşecek (değişmediyse o konuda ödül sistemi) ama girsinler boyunun ölçüsünü alsınlar istiyorum bende açıkçası bir yandan.

Çok sakat var demişler nitelik olarak iki oyuncu önemli timber ve paxio umarım onları ikame edecek oyuncu vardır. Vurduğun gol olsun feyenord
Paixio gidiyor zaten oraya Porto'dan bir kanat alıyorlar yada aldılar. Timber'in yerini dolduramadılar henüz. Bir de defansın en iyisi gidiyor Hancko oraya da Watanabe diye Gent'in stoperini alıyorlar.

Geçebilirler turu Feyenoord elenmeyecek bir takım değil

CL çok yıpratıcı bir lig.

Giremezlerse bizim bu TFF düzeninde ligde yarışmamız kadro kalite farkımıza rağmen daha zor.

Yayın gelirimiz girerlerse sanırım düşecek (değişmediyse o konuda ödül sistemi) ama girsinler boyunun ölçüsünü alsınlar istiyorum bende açıkçası bir yandan.
Gelir düşme veya artma işi yok artık. Yani elenip elenmemelerinin bildiğim gelir konusunda ciddi bir farkı olmuyor yeni sistemde.

Gelir düşme veya artma işi yok artık. Yani elenip elenmemelerinin bildiğim gelir konusunda ciddi bir farkı olmuyor yeni sistemde.

Yine de daha da rezil olsunlar ömür boyu giremesinler istiyorum bir yandan da ne olursa olsun.

Bu hain TFF olmasa zaten %1 bile tereddüt etmem.

Ama bunlar UEFA Avrupa Ligi'nde zorlanmadan turu geçerler ya da salarlar komple yıpranmadan.

Hayırlısı diyelim. 4. şampiyonluk için ne gerekiyorsa öyle olsun.

adamlarda Tribünde var - güzel oldu ya bence bu eşleşme tam lig başında deplasmanla.

geçerlerse daha da zorlanacaklar ne de olsa.

Yine de daha da rezil olsunlar ömür boyu giremesinler istiyorum bir yandan da ne olursa olsun.

Ama bunlar UEFA Avrupa Ligi'nde zorlanmadan turu geçerler ya da salarlar komple yıpranmadan.

Ben gidemesinler isterim. Zaten seçimleri de var orada da bir şeyler olsun.

Ben gidemesinler isterim. Zaten seçimleri de var orada da bir şeyler olsun.
Aynı fikirdeyim. Sırf boylarının ölçüsünü alsınlar diye kasalarına 40-50m € koymasınlar zira rakip senin dolaylı dolaysız tüm sponsorlarını boykot edip topyekün savaş açıyor gelir kaynaklarına.

Bence hala yeterince nefret etmiyoruz. Sakın acımayın.

Gidemeyecekler bence zaten yav.

AVL içinde ters fikstür çekerlerse müthiş olacak lig açıısndan.
bizim fikstür epey zorlu olacak çünkü kaçarı yok.

Feyenord en önemli oyuncularını ya turdan sonra satar ya da yerini doldurur mecbur bikac gune

15 -16 gün kaldi

@Alper Altun ne diyorsun ya da bir öngörü paylaştıysan bakayım
Suan Feyenoord 'ın tek avantajı bi düzeni olması ve bu tür maçları oynama alışkanlığı var. Hollanda takımları genelde sezon başı hazırlıklarını iyi geçirir. Olumsuz tarafi: iyi oyuncularını cabuk kaptırıyorlar ve elindeki en iyi brazilia li oyuncusunu satmak üzereler. Yani bu kadar kısa sürede yerini doldurmak kolay olmaz. Yine de Fenerbahçe'nin kadro kalitesi şuan icin daha iyi, bana kalırsa Fenerbahçe 60% Feyenoord 40%.

faynord aşağıdaki takım değil mi ? Neden çemişgezekspormuş gibi yorumlar var anlamadım

Geri
Üst Alt