Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'ndaki Rakibi Feyenoord Oldu

CL çok yıpratıcı bir lig.

Giremezlerse bizim bu TFF düzeninde ligde yarışmamız kadro kalite farkımıza rağmen daha zor.

Yayın gelirimiz girerlerse sanırım düşecek (değişmediyse o konuda ödül sistemi) ama girsinler boyunun ölçüsünü alsınlar istiyorum bende açıkçası bir yandan.
Değişti artık FB’bin katılması gelir anlamında bizi etkilemiyor.

Onlar Avrupa liginde de kendilerini rezil ederler, lig asıl Şubat sonrası başlıyor. Orada da CL kalmıyor zaten ama biraz büyük takımlarla kapışsınlar istiyorum. Kendilerini sürekli dev aynasında görüyorlar ya. Bir hadlerini bilsinler istiyorum.

FB’nin son yıllarda oynadığı en zor rakipler: Manu, Bilbao, Frankfurt, Sevilla, Slavia Prag
Bizim ise; Real Madrid, PSG, Bayern, Manu, Barcelona

Dolayısıyla bir CL görmeleri, 18 senedir görmemelerinden daha iyi olabilir çok bahsettikleri “Sportif gerçeklik” açısından

Feyenoord Istanbulspor'dan bir kara çocuk almış, hepimiz çok iyi biliyoruz ki o çocuk oynarsa kesin gol atar bunlara.

Fb bunu eler. Öbür turda Benfica şart

Hicbir holland takimina güvenmiyorum belcika takimlari filanda ayni cok yumusaklar ifb gununde olsa elese sasirtmaz. Birde persie yi hoca yapmislar te allam.

Feyenordu bilmemde benfica gelse bunları döve döve elerler

Benfica gelecekse bunları elerler inş

benfica fbyi rezil edecektir

2. sıradaki adam kim ya

paixao, timber sakat görünüyor. hancko da kadro dışıymış saudiye olası transferi yüzünden

steijn dışında ii transfer var mı bilmiom ama fayenord biraz kroki waziyette gibi

Bu turu geçsin, Benfica ile oynasın. İyice yorulsunlar.

Geri
Üst Alt