- 2 Temmuz 2011
- 132.614
- 55.568
- 5.338
e o ülkerspor ve doguşsporun başarısı....ali koç bile ülker sayesinde sınıf atladık dedi dün.Kimse Euroleague'den bahsetmiyor ayıp![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
e o ülkerspor ve doguşsporun başarısı....ali koç bile ülker sayesinde sınıf atladık dedi dün.Kimse Euroleague'den bahsetmiyor ayıp![]()
Adamın kariyeri kusursuz zaten insani yönden bakıyor meseleye. Aslında koç a oy toplama çabasında.Ne bu yaaa...
Bunların eğitimcisi, sofraya oturma adabına bakarak başkan tercihi yapıyolaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn....
:cimbom:
![]()
Beşiktaş'ınki efsanedir...Rahmi Koç tam teçhizatlı eski askerlerle gelirdi kongreye vurulmamak içinSiz buna kotu diyorsunuz , bir de bjk yi filan gorun
Eski kongrelerinde sandalyeler filan ucusurdu simdilerde birbirlerini bogazlama ile yetiniyorlar
Ts kongrelerinde bellerde tabancalar
Fb ninki yine iyi .. bizimkini ancak moda deniz kulubu , buyuk kulup vb genel kurul kongreleri ile kiyaslayabilirsiniz
Ki bizde de yarisi aslinda olmamasi gereken adamlar
Çıkanların hepsi holigan. Bir tanesi akılcı değil. Bir tanesi çıkıp delikanlı gibi Aziz Yıldırım'ı eleştirmiyor.
"Ben Aziz Yıldırım'ı çok seviyorum ama Ali Bey'i destekliyorum, teşekkür ederiz başkan" vs. gibi saçma sapan konuşanlar var. Biri çıksın kral çıplak desin!