Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Siz buna kotu diyorsunuz , bir de bjk yi filan gorun

Eski kongrelerinde sandalyeler filan ucusurdu simdilerde birbirlerini bogazlama ile yetiniyorlar

Ts kongrelerinde bellerde tabancalar

Fb ninki yine iyi .. bizimkini ancak moda deniz kulubu , buyuk kulup vb genel kurul kongreleri ile kiyaslayabilirsiniz

Ki bizde de yarisi aslinda olmamasi gereken adamlar

UMARIM HERKES GALATASARAY'IN KIYMETİNİ ANLAMIŞTIR...AYRICA MAALESEF GÜNLERDİR DEDİĞİM GİBİ AZİZ BAŞKAN'IN SONU GELDİ...BEN EN ÇOK ALİ ŞEN'İN NE DİYECEĞİNİ MERAK EDİYORDUM...ÇOK AÇIK TARAFINI BELLİ ETTİ...ALİ KOÇ BAŞKAN SEÇİLECEK AMA MERAK ETMEYİN;

Olası Ali Koç Başkanlığının İlk Senesi

NOT: 8 VE 9.MADDELER ŞİMDİDEN TUTTU...1-7.MADDELER ARASINDAKİ TÜM GELİŞMELER DE 1.5 AY İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞİR...

Siz buna kotu diyorsunuz , bir de bjk yi filan gorun

Eski kongrelerinde sandalyeler filan ucusurdu simdilerde birbirlerini bogazlama ile yetiniyorlar

Ts kongrelerinde bellerde tabancalar

Fb ninki yine iyi .. bizimkini ancak moda deniz kulubu , buyuk kulup vb genel kurul kongreleri ile kiyaslayabilirsiniz

Ki bizde de yarisi aslinda olmamasi gereken adamlar
Beşiktaş'ınki efsanedir...Rahmi Koç tam teçhizatlı eski askerlerle gelirdi kongreye vurulmamak için :)

Bir de bu 1 milyon taraftar uye projesi sakat kalmasina ragmen boyle

Oradaki temsilci uyelerle zenginlesse daha da curcuna olur

Tabi bir de uye sayisi fazlaligi da etken , biz de 5 bin yerine 25 bin yapsak , bugunku seviyemiz dahi olsa tartismalar artar

O yuzden diyoruz , ne kadar az adam o kadar iyi (sadece oy acisindan, geri kalan her alanda buyumeliyiz)

Ne kadar salak sulak adam dolu lan bunların camia çok şükür Galatasaray bunların yanında bildiğin aşmış.

Konuşmacıların bir iki cümle kurup alkış beklemeleri yok mu, çok komik oluyor. :)

büyük bölümü 3 temmuz, atatürkten bahsedip taraftardan alkiş almaya çalişan primcilerden oluşuyor

Çıkanların hepsi holigan. Bir tanesi akılcı değil. Bir tanesi çıkıp delikanlı gibi Aziz Yıldırım'ı eleştirmiyor.

"Ben Aziz Yıldırım'ı çok seviyorum ama Ali Bey'i destekliyorum, teşekkür ederiz başkan" vs. gibi saçma sapan konuşanlar var. Biri çıksın kral çıplak desin!

Kendi alamadıkları bütün kupaları bunlar dağıtmışlar baksana...:asd:

Çıkanların hepsi holigan. Bir tanesi akılcı değil. Bir tanesi çıkıp delikanlı gibi Aziz Yıldırım'ı eleştirmiyor.

"Ben Aziz Yıldırım'ı çok seviyorum ama Ali Bey'i destekliyorum, teşekkür ederiz başkan" vs. gibi saçma sapan konuşanlar var. Biri çıksın kral çıplak desin!

Mustafa bey müsterih olunuz aziz başkan kazanıcak seçimi.

Vefa Küçük > Aziz :asd:

Geri
Üst Alt