Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Yavas yavas basliyoruz uppercutlara

Adami tartaklamislar. Rezalet

Üyelik taraftara sonuna kadar açılsın fikrinde olmuştum.

Net olarak vaz geçtim bu düşüncemden. Galatasaray üyeliği elit kalmalı. Taraftar içinde ayrı model uygulamaya gidelebilir.
Aynen öyle dediğimizde liseci ilan ediyoruz her platformda...Mesele lise-elitlik-üniversite değil mesele galatasaray taraftarı olmayan fenerli ve beşiktaşlı kongre üyeleri ve bunlar ya lise çıkışlı ya üniversite çıkışlı ya akrabağa yahut sporcu...Hiçbir alaylı kongre üyesi galatasaray dışında bir takımı tutmaz...Şimdi kim diyebilir ki Alp Yalman yahut Adnan Polat elit değil diye...

Eski dediğin çok eski 1994-1995 falandı. Aziz Yıldırım nefretimin bu konuyla pek bir alakası yok.
Yok sadece sormak istedim. Yanlış anlama lütfen. Ali Koç başkan olursa tekrar dönmeden lütfen:) Galatasaray taraftarını düşmana kaybetmek üzer beni

Bu konuşmayı hazırlarken çok yalnız kalmış
duygusal olmuş biraz...

Aynen öyle dediğimizde liseci ilan ediyoruz her platformda...Mesele lise-elitlik-üniversite değil mesele galatasaray taraftarı olmayan fenerli ve beşiktaşlı kongre üyeleri ve bunlar ya lise çıkışlı ya üniversite çıkışlı ya akrabağa yahut sporcu...Hiçbir alaylı kongre üyesi galatasaray dışında bir takımı tutmaz...Şimdi kim diyebilir ki Alp Yalman yahut Adnan Polat elit değil diye...

Ben de savunurum liseyi ama bizim lisenin de bir bug'ı var. Şimdi Mehmet Demirkol Fenerli olmasına rağmen kongre üyesi olabiliyor sırf liseli diye.

Ya başkan sen bu değilsin kağıttan okuma şu sokuk yazıları, duhaçlama yapman lazım bizi seni öyle seviyoruz

Yok sadece sormak istedim. Yanlış anlama lütfen. Ali Koç başkan olursa tekrar dönmeden lütfen:) Galatasaray taraftarını düşmana kaybetmek üzer beni

Mümkün mü öyle bir şey yapmayınız Fatih Bey! Başka bir takım taraftarı olmayı hayal bile edemiyorum. Kongre meselesi bile ne kadar değerli olduğumuzu gösterir. Şu kongreye bakın, bir de liseli diye pilavcı dediğimiz kongreye bakın! Tarihimize girmiyorum...

konuşmayı formalite olsun diye yapıyor. umursadığı da yok birine hazırlatmış okumamış bile belki. adam işi alttan bitirmiş.

Yav böyle küçük ve komik detayları o kadar inanarak söylüyor ki asdasdsa yani ne bileyim aslında üzücü insani olarak yaklaştığında olaya ama maalesef pekte yaklaşamıyorum

Ben öğyetmen cocuğuyum hepinize deys veyiyim diyor başkanım

Geri
Üst Alt