- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
Yavas yavas basliyoruz uppercutlara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen eskiden fenerlimiydin gerçekten?
Aynen öyle dediğimizde liseci ilan ediyoruz her platformda...Mesele lise-elitlik-üniversite değil mesele galatasaray taraftarı olmayan fenerli ve beşiktaşlı kongre üyeleri ve bunlar ya lise çıkışlı ya üniversite çıkışlı ya akrabağa yahut sporcu...Hiçbir alaylı kongre üyesi galatasaray dışında bir takımı tutmaz...Şimdi kim diyebilir ki Alp Yalman yahut Adnan Polat elit değil diye...Üyelik taraftara sonuna kadar açılsın fikrinde olmuştum.
Net olarak vaz geçtim bu düşüncemden. Galatasaray üyeliği elit kalmalı. Taraftar içinde ayrı model uygulamaya gidelebilir.
60 indan sonra çocuk sahibi olmuş adam aziz yıldırım. Çok normaladam alfa erkegin daniskasi resmen
yasli olmasa 500 kiz arkadasi filan olurdu
Yok sadece sormak istedim. Yanlış anlama lütfen. Ali Koç başkan olursa tekrar dönmeden lütfenEski dediğin çok eski 1994-1995 falandı. Aziz Yıldırım nefretimin bu konuyla pek bir alakası yok.
Tabii ki bu sadece bilineni...60 indan sonra çocuk sahibi olmuş adam aziz yıldırım. Çok normal
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adami tartaklamislar. Rezalet
Aynen öyle dediğimizde liseci ilan ediyoruz her platformda...Mesele lise-elitlik-üniversite değil mesele galatasaray taraftarı olmayan fenerli ve beşiktaşlı kongre üyeleri ve bunlar ya lise çıkışlı ya üniversite çıkışlı ya akrabağa yahut sporcu...Hiçbir alaylı kongre üyesi galatasaray dışında bir takımı tutmaz...Şimdi kim diyebilir ki Alp Yalman yahut Adnan Polat elit değil diye...
Yok sadece sormak istedim. Yanlış anlama lütfen. Ali Koç başkan olursa tekrar dönmeden lütfenGalatasaray taraftarını düşmana kaybetmek üzer beni
vay be ezeli rakibimizin baskan adayini gozler onunde fordlamislar bu utanc hepimize yeter