Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.197
- 24.227
- 3.093
Turabiyle Adem bile daha iyi atıştı bu seçimin kazanı Galatasaray olmuştur Camiamıza hayırlı olsun arkadaşlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üsluba dikkat edelim.
Irkçılık ifade eden bir şey yoktu hala iftira atıyorsun ispatlayamazsan müfterisin sen algılamak istediğini hatırlıyorsun ben orada namussuz dedim ağır ifadeler kullandım ama adım ırkıyla alakalı değil namusuyla alakalıydı...
Önce terimlerin ne anlama geldiğini öğren...Aha sildirmeyi unuttuğun postu buldum nerede ırkçılık? nerede oruçlu olmamasını eleştirmem? Ben diyorum ki alıntı yaparak ne diye şaşırıyorsunuz oruçlu olmamasına diye...Okuduğunu anla ben oruç tutmuyor demiyorum...Diyorum ki ne diye şaşırıyorsunuz zira bu adam müspet yahut menfi herhangi bir insani haslet yok;Bir insanın oruç tutmaması yönünden inancını yargılamak ırkçılıktır. İnanç faşizmidir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu postumda oynanmış tam olarak böyle değildi...Sansür mü uygulanıyor...Ben burada Kıraç Kardeşleri övmüştüm...İlginç Ali Koç'u, Kıraç Kardeşlere tercih edenler mi varÜlkenin çağdaş ve önde gelen ailelerinden biri mi![]()
Özür dilemedi işte kullandığım ifade aşağıda ne ırkçılık var ne faşizanlık tamamen Ali Koç'a hakaret ediyorum o yüzden müfteridir eski fenerli Mustafa Kaya;Neyse ugur, mustafa ozur diledigine gore kapatalim bu konuyu
Bir insanın oruç tutmaması yönünden inancını yargılamak ırkçılıktır. İnanç faşizmidir.
Aynen öyle burada da aynısını yapmaya çalıştı Mustafa Kaya ama salvolarla püskürtüyorum sıkıntı yok...sosyal medyada aziz ve su meselesinde başkanın dini kullandığı yazılmış da böyle bir şey yok çünkü başkan oruç değil. ileri derecede şeker hastalığı var oruç tutamaz. suyu reddetmesinin nedeni ise oruçlu olanlara saygı gösterdi.
Önce terimlerin ne anlama geldiğini öğren...Aha sildirmeyi unuttuğun postu buldum nerede ırkçılık? nerede oruçlu olmamasını eleştirmem? Ben diyorum ki alıntı yaparak ne diye şaşırıyorsunuz oruçlu olmamasına diye...Okuduğunu anla ben oruç tutmuyor demiyorum...Diyorum ki ne diye şaşırıyorsunuz zira bu adam müspet yahut menfi herhangi bir insani haslet yok;
"Yahu bunda namus, iman, vatanperverlik, sadakat, kin, nefret, sevgi, kıskançlık, vefa gibi müspet yahut menfi herhangi bir insani haslet mi var ki oruç tutmamasına şaşırıyorsunuz...Bu istese ensest ilişkiye girer yaşadığı tecrübeye dair müzik eşliğinde eşi ve psikolog danışmanıyla fikir teatisi yapar sonra da grup olurlar...Bu insan mı???"
Yahu ben demedim ki aha metin aşağıda;Teknik olarak evet ırkçılıktır, tıpkı islamofaşizmin de ırkçılık olduğu gibi. İnsanlar genelde ırkçılığı klasik ırkçılık ile sınırlar halbuki 20. yy'nin sonlarından itibaren neo racism şemsiyesi altında pek çok başlık ırkçılık olarak kabul edilmektedir.
Yeni ırkçılığın yani neo racism'in kalıpları net olarak çizilmediyse de bu konuda BM çatısı altında yapılan tanımlamalar, çalışmalar az biraz yardımcı olabilir.
Bu arada bu yazıyı kimseye destek anlamında yazmadım, zaten sevgili MK'ya günahımı bile vermem. Dipnot katkısı vermek istedim.
İyi akşamlar.
İşte dediğim gibi namusuna laf ettim sen ırkçılık dedin faşizanlık dedin ben bu postu alıntıladım ali koç oruç değilmiş diyenlere ben sözümün arkasındayım geri adım atmam...Namussuza namussuz derim senin gibi iftira atmam...Az biraz ar varsa utanasın diye attım tekrar postu bunları da rapor et...Gerçekten tartışacak değilim. Tekrar yazmanıza sevindim. İnsanlar kendileri değerlendirsinler. Biz zaten birbirimizi ikna edemeyeceğiz.
Bu arada ben sizin Ali koç kazanacak dediğinizi çok okudum. İnkar etmiyorum. Kazandıktan sonra bana niye saldıracaksınız orayı anlamadım. Önemli değil. İstediğiniz gibi mention atabilirsiniz. Sıkıntı yok. İyi akşamlar dilerim.
Yahu sen hakikaten iyi değilsin ben sana saldıracağım demedim Ali Koç'a saldıracağım dedim sen de onu anasından fazla savunuyorsun ya hazırlıklı ol dedim...Lütfen okuduklarını önce iyi bir anla sonra yaz...Gerçekten tartışacak değilim. Tekrar yazmanıza sevindim. İnsanlar kendileri değerlendirsinler. Biz zaten birbirimizi ikna edemeyeceğiz.
Bu arada ben sizin Ali koç kazanacak dediğinizi çok okudum. İnkar etmiyorum. Kazandıktan sonra bana niye saldıracaksınız orayı anlamadım. Önemli değil. İstediğiniz gibi mention atabilirsiniz. Sıkıntı yok. İyi akşamlar dilerim.
Özelikle Türkiye'de bu tür zengin ailer çok abartılı şekilde büyütülür maalesef.Mevcut başkan ve adayı... Rezillik, eziklik akıyor paçalardan. Ali yi de görünce bir eğitimci olarak şunu anladım. Harvard da bitirsen mayanda yoksa en fazla Ali kadar oluyorsun işte. İlk konuşmayla son konuşma arasındaki fark. Adam dediğin hep aynı durur , dik durur bu daha ilk kongrede yamuldu. Yazık KOÇ ailesinin de ismi buraya kadarmış...
Aynen cahil işte...