Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Azizin hareketlerini eleştirebilirsiniz ama adam en azindan kişiligini saklamiyor. Ali Koç ilk konuşmasinda gariban gibi konuştu, ikinci konuşmasinda Aziz v2 gibi konuştu. Herif acayip sinsi çikti.

Ali Koç konuşma yaptığında mala bağladı dedim. Bundan bi bok olmaz dedim. Aziz çıkınca ali koç dan daha beter bir sunum yaptı. Noktasiz virgülsüz kagitta ne yaziyosa okumaya çalıştı. Onu bile adam akıllı yapamadi..

Açıkçası ben Ali Koç 'un etkisiz konusmasindan sonra Aziz'in başkan seçilecegini düşündüm fakat Aziz ondan daha mal çıktı. Bunu gören ali koç tekrar söz hakki aldı ve show yaptı. Azizin ezik sunumu onu psikolojik olarak cok rahatlatti. Ama sunu cok net söylemeliyim. Bu ikisinden de bi bok olmaz.

Woooovvvv...

avatar 2 den daha sürükleyiciydi vesselam ...;D

Resmen tarihe tanıklık ettik yaw.... Torunlarım nerde benim anlatacaklarım var ...:asd:

DessR7qWkAEZ_Tl

Mustafa bey sözleri görmedim vatan haini olduğunu bende düşmüyorum. Fakat bir parçada benim tanıma fırsatım oldu bir vakitler ve bildiğim tek şey snop bir züppe ve soyadı dışında bir algısı yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zengin, züppe oluşu beni ilgilendirmez. Hatta züppe de olsun beni ilgilendirmez. Ama o silinen mesajda adama yönelik ağır ifadeler vardı. Benim itirazım onaydı. Uğur Bey hatırlamıyor önemli değil. Polemiğe girmenin bir anlamı yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne ırkçılığı tek bir kelime ırkla alakalı geçmedi sen hakikaten kendinde değilsin özür amaçlı attığın bu postta bile iftira atıyorsun...Irkçı biri değilim sadece Ali Koç'a namussuz dedim zoruna gitti...Uzatmayalım bence...Ama zaten Ali Koç seçilecek diyorum aylardır...Seçilince çok ağır postlar atacağım bence şimdiden alış...

Pardon ama ben özür dilemedim. Orada bir yanlış anlaşılma olmuş herhalde.

Zengin, züppe oluşu beni ilgilendirmez. Hatta züppe de olsun beni ilgilendirmez. Ama o silinen mesajda adama yönelik ağır ifadeler vardı. Benim itirazım onaydı. Uğur Bey hatırlamıyor önemli değil. Polemiğe girmenin bir anlamı yok.

Irkçılık ifade eden bir şey yoktu hala iftira atıyorsun ispatlayamazsan müfterisin sen algılamak istediğini hatırlıyorsun ben orada namussuz dedim ağır ifadeler kullandım ama adım ırkıyla alakalı değil namusuyla alakalıydı...

Pardon ama ben özür dilemedim. Orada bir yanlış anlaşılma olmuş herhalde.

Okuduğunu anlamıyorsun galiba özür mü diledin dedim??? Özür amaçlı diyorum...İkisi birbirinden farklı ama fark etmez senin müfteri bir fenerli olduğun gerçeğini değiştirmedi...

Irkçılık ifade eden bir şey yoktu hala iftira atıyorsun ispatlayamazsan müfterisin sen algılamak istediğini hatırlıyorsun ben orada namussuz dedim ağır ifadeler kullandım ama adım ırkıyla alakalı değil namusuyla alakalıydı...

Bir insanın oruç tutmaması yönünden inancını yargılamak ırkçılıktır. İnanç faşizmidir.

Namussuz...Bana ne siyasi görüşünden...Haysiyetsiz bunlar anaları babalarını bunlar 20 yaşındayken bırakıp kaçtı torunu olan adama...Rahmi'yi bırakıp zina yapıp Haldun Simavi ile kaçtı sonra isviçrede evlendi bilin bunları...
Yakışıksız bir üslup

evet beyler öngürüleriniz nedir ? ali koç ezici farkla kazanamayacak gibi sanki

Sonucu ne olursa olsun bu kogrede;
Ali Koç isminden çok şey kaybetti..
Ve Aziz Yıldırım isminin üstüne fazlasını koydu...

Geri
Üst Alt