Şükrü Erden
Baba Gündüz
Azizin hareketlerini eleştirebilirsiniz ama adam en azindan kişiligini saklamiyor. Ali Koç ilk konuşmasinda gariban gibi konuştu, ikinci konuşmasinda Aziz v2 gibi konuştu. Herif acayip sinsi çikti.

Üstat mafya babasına 4 milyar dolar versen yunus emre olur...Ama bu jigolo kılıklıdan 4 milyar doları al buna dönüşür;Aziz Yıldırım ı biliyorduk da ali koç un bu kadar çirkef olduğunu bilmiyodum.
Etekteki tüm taşlar döküldü keşke 2 sandalye atıp sbahatan akşama kadar konussalardi karşılıklı
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mustafa bey sözleri görmedim vatan haini olduğunu bende düşmüyorum. Fakat bir parçada benim tanıma fırsatım oldu bir vakitler ve bildiğim tek şey snop bir züppe ve soyadı dışında bir algısı yok.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne ırkçılığı tek bir kelime ırkla alakalı geçmedi sen hakikaten kendinde değilsin özür amaçlı attığın bu postta bile iftira atıyorsun...Irkçı biri değilim sadece Ali Koç'a namussuz dedim zoruna gitti...Uzatmayalım bence...Ama zaten Ali Koç seçilecek diyorum aylardır...Seçilince çok ağır postlar atacağım bence şimdiden alış...
Irkçılık ifade eden bir şey yoktu hala iftira atıyorsun ispatlayamazsan müfterisin sen algılamak istediğini hatırlıyorsun ben orada namussuz dedim ağır ifadeler kullandım ama adım ırkıyla alakalı değil namusuyla alakalıydı...Zengin, züppe oluşu beni ilgilendirmez. Hatta züppe de olsun beni ilgilendirmez. Ama o silinen mesajda adama yönelik ağır ifadeler vardı. Benim itirazım onaydı. Uğur Bey hatırlamıyor önemli değil. Polemiğe girmenin bir anlamı yok.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Okuduğunu anlamıyorsun galiba özür mü diledin dedim??? Özür amaçlı diyorum...İkisi birbirinden farklı ama fark etmez senin müfteri bir fenerli olduğun gerçeğini değiştirmedi...Pardon ama ben özür dilemedim. Orada bir yanlış anlaşılma olmuş herhalde.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Irkçılık ifade eden bir şey yoktu hala iftira atıyorsun ispatlayamazsan müfterisin sen algılamak istediğini hatırlıyorsun ben orada namussuz dedim ağır ifadeler kullandım ama adım ırkıyla alakalı değil namusuyla alakalıydı...
Bosalma sorunu yasiyor arkadaslarKongredeki gerginlik foruma sıçradı. Beyler hepiniz boşaldınız artık sakinleşin.
Yakışıksız bir üslupNamussuz...Bana ne siyasi görüşünden...Haysiyetsiz bunlar anaları babalarını bunlar 20 yaşındayken bırakıp kaçtı torunu olan adama...Rahmi'yi bırakıp zina yapıp Haldun Simavi ile kaçtı sonra isviçrede evlendi bilin bunları...
Üsluba dikkat edelim.Kongredeki gerginlik foruma sıçradı. Beyler hepiniz boşaldınız artık sakinleşin.
evet beyler öngürüleriniz nedir ? ali koç ezici farkla kazanamayacak gibi sanki