Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Ne gırgır dondu be :asd:

Ilkerde vefa kucuku kutluyor sahane yönetti diyor :asd:

Az evvel gördüklerimden sonra bizim liselilere olan algım değişti.

Varya bu ali koc baskan olsun kesin iki yila kalmaz feneri batirir.

Uğur Bey üye olduğum ilk günden beri üyelerle ikili tartışmaya girmekten kaçındım; bunu başardığıma da inanıyorum. Asla polemiğe girmem. Hele hiçbir şekilde tahrik olmam.

Sizi raporladım çünkü mesajınızın her harfinden ırkçılık nefret söylemleri akıyordu. Ali Koç’u tanıyorum. Sizin iddia ettiğiniz gibi vatan haini değil. Siz adamı vatan haini ilan ettiniz.
Bir anlık öfkenizle yazmışsınızdır muhtemelen. O çirkin sözlerin silinmesi için raporladım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fenerli Mustafa:cigara::asd::asd:

Uğur Bey üye olduğum ilk günden beri üyelerle ikili tartışmaya girmekten kaçındım; bunu başardığıma da inanıyorum. Asla polemiğe girmem. Hele hiçbir şekilde tahrik olmam.

Sizi raporladım çünkü mesajınızın her harfinden ırkçılık nefret söylemleri akıyordu. Ali Koç’u tanıyorum. Sizin iddia ettiğiniz gibi vatan haini değil. Siz adamı vatan haini ilan ettiniz.
Bir anlık öfkenizle yazmışsınızdır muhtemelen. O çirkin sözlerin silinmesi için raporladım.

Mustafa bey sözleri görmedim vatan haini olduğunu bende düşmüyorum. Fakat bir parçada benim tanıma fırsatım oldu bir vakitler ve bildiğim tek şey snop bir züppe ve soyadı dışında bir algısı yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız Aziz'in 150 milyon euro'yu 2 saniyede 150 milyon TL'ye çevirmeside güzeldi az çakal değil.

Ben ali koç u ilk kez bu kadar süre dinledim bundanda bir b.k olmaz. Biz işimize bakalım 4-5 güzel takviye ile bu sene nisanda ligi bitiririz.

LAAAAAAANNNNNNNNNNNNN :asd::asd::asd:

baskanimiz orucu sadece kursude tutuyormus
DesouMVX0AAFSvI.jpg:large

Varya bu ali koc baskan olsun kesin iki yila kalmaz feneri batirir.
Azizden sonra söz aldığındaki hal nefret dolmuslugu Gördünu mu gözünde.
Sırf bundan aday oldu işte sivar ve gider büyük ihtimal.
Biri yalan söylüyor ama anlamadım. Sanki ali koç başkalarından duyduğu laf ile dolmuş gibi.
Neyseki bosaldi.
--- VEFA KÜÇÜK - - - -

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

150 milyon euro verdik
150 milyon tl sponsorluklarla
150 milyon hindistan rupisi vereceğiz başkan olursa diye gidecekti aziz biraz daha konuşsa :D

Ne ırkçılığı tek bir kelime ırkla alakalı geçmedi sen hakikaten kendinde değilsin özür amaçlı attığın bu postta bile iftira atıyorsun...Irkçı biri değilim sadece Ali Koç'a namussuz dedim zoruna gitti...Uzatmayalım bence...Ama zaten Ali Koç seçilecek diyorum aylardır...Seçilince çok ağır postlar atacağım bence şimdiden alış...

Geri
Üst Alt