- 23 Aralık 2008
- 65.183
- 63.000
- 5.103
Bosalan ciksin beyler fbtv kasiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Fenerli MustafaUğur Bey üye olduğum ilk günden beri üyelerle ikili tartışmaya girmekten kaçındım; bunu başardığıma da inanıyorum. Asla polemiğe girmem. Hele hiçbir şekilde tahrik olmam.
Sizi raporladım çünkü mesajınızın her harfinden ırkçılık nefret söylemleri akıyordu. Ali Koç’u tanıyorum. Sizin iddia ettiğiniz gibi vatan haini değil. Siz adamı vatan haini ilan ettiniz.
Bir anlık öfkenizle yazmışsınızdır muhtemelen. O çirkin sözlerin silinmesi için raporladım.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uğur Bey üye olduğum ilk günden beri üyelerle ikili tartışmaya girmekten kaçındım; bunu başardığıma da inanıyorum. Asla polemiğe girmem. Hele hiçbir şekilde tahrik olmam.
Sizi raporladım çünkü mesajınızın her harfinden ırkçılık nefret söylemleri akıyordu. Ali Koç’u tanıyorum. Sizin iddia ettiğiniz gibi vatan haini değil. Siz adamı vatan haini ilan ettiniz.
Bir anlık öfkenizle yazmışsınızdır muhtemelen. O çirkin sözlerin silinmesi için raporladım.

O da birşeybaskanimiz orucu sadece kursude tutuyormus
![]()
Azizden sonra söz aldığındaki hal nefret dolmuslugu Gördünu mu gözünde.Varya bu ali koc baskan olsun kesin iki yila kalmaz feneri batirir.

LAAAAAAANNNNNNNNNNNNN
Ne ırkçılığı tek bir kelime ırkla alakalı geçmedi sen hakikaten kendinde değilsin özür amaçlı attığın bu postta bile iftira atıyorsun...Irkçı biri değilim sadece Ali Koç'a namussuz dedim zoruna gitti...Uzatmayalım bence...Ama zaten Ali Koç seçilecek diyorum aylardır...Seçilince çok ağır postlar atacağım bence şimdiden alış...Uğur Bey üye olduğum ilk günden beri üyelerle ikili tartışmaya girmekten kaçındım; bunu başardığıma da inanıyorum. Asla polemiğe girmem. Hele hiçbir şekilde tahrik olmam.