Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Şu batma olayı tamamen komedi Naksan holding el koydu devlet vs vs hatta adamlar içerde çoğu insan bu firmayı çok bilmez. Dünyanın 6. Büyük ambalaj firmasıydı. Adamlar 3 5 yıla çıkarlar sözde herşeyleri gitti. Ama yurt dışında kayıtsız paraları milyar dolarlarla ölçülemez. Şahenk ve Ülker de öyle burada sözde batarlar. Alacaklılar ve işçiler rezil olur. Ama yapılan sadece borçları sıfırlamaktır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Elbette öyle hani ne oldu Uzanlar aç mı kaldı? Ama kredibiliteleri ve itibarları bitti...Sadece ellerindeki nakitle varlar...Memlekete giremezler...Bize de bu yeter...Murat Ülker'den kurtulduk ya bana ne gerisinden...

Kesin yarin tekme tokat birbirine giren kisiler olacaktir secimde.

Bu ugur guzel arkadasimiz ile ilgili dikkatli olun ve dun paylastigim bu mesaji aklinizdan cikarmayin

Dinden imandan dem vurup sonra sevmedigin kisilere agir beddualar etmen , siyasi goruslerini genis bilgi dagarciginla yogurup insanlara empoze cabasina girmen , irite edici sekilde kahramanlik destanlari olarak algilanacak gecmisteki bazi detay olaylari gunumuze guncelleyip etki amaci ile irdelemen filan

Fakat Gs ile ilgili ve bilgisine kefilim o ayri

En onemli (ve gercekten ciddi) nokta hic yazilmamis

Aziz in , selim soydana veya (selim soydanin ali koc a duydugunu iletmesi seklinde) , ali koc un bir kripto feto projesi oldugu konusu konusuldu

Bu adli yarginin cimbizlayip harekete gecebilecegi bir konu

Bu ugur guzel arkadasimiz ile ilgili dikkatli olun ve dun paylastigim bu mesaji aklinizdan cikarmayin

Fakat Gs ile ilgili ve bilgisine kefilim o ayri
Sinan sen de mi beni hedef göstermeye başladın? Seni severim sana işaret zamiriyle hitap etmem...Ne oldu yine? Ali Koç'a geçirmem seni niye üzdü? Ki kendisinin başkan seçileceğini ilk söyleyenlerdenim...

Ben aldığım haza bakarım konumu kişiliği hukuki boyutu beni alakadar etmez

Sinan sen de mi beni hedef göstermeye başladın? Seni severim sana işaret zamiriyle hitap etmem...Ne oldu yine? Ali Koç'a geçirmem seni niye üzdü? Ki kendisinin başkan seçileceğini ilk söyleyenlerdenim...

Mevzularin ali koc , GS veya fb ile hic alakasi olmadigini , senin tehlikeli ve beyin yikayici bir insan oldugunu

Zeka ve bilgin sebebiyle de bunu yapmaya muktedir oldugunu anlamam sebebiyle de etrafina ve insanlara zarar verme potansiyeli barindirdigini uye olup yazmaya basladigin zamandan beri belirtiyorum zaten

Insanlar da tetikte olsunlar diye uyardim azizim

Mevzularin ali koc , GS veya fb ile hic alakasi olmadigini , senin tehlikeli ve beyin yikayici bir insan oldugunu

Zeka ve bilgin sebebiyle de bunu yapmaya muktedir oldugunu anlamam sebebiyle de etrafina ve insanlara zarar verme potansiyeli barindirdigini uye olup yazmaya basladigin zamandan beri belirtiyorum zaten

Insanlar da tetikte olsunlar diye uyardim azizim
Hangi mevzular Ali Koç ile alakalı değilmiş mirim? Bu başlıkta yazdığım her şey ali koç ile alakalı...Bul çıkar aksini tamam diyeceğim söz...Kendi ön yargılarınızla insanları yargılamayın...Ali Koç seçilecek ama namussuz bir adam diyorum ve örneklendiriyorum...Ne diye rahatsız olup uyarıda bulunma ihtiyacı hissediyorsun ki :)

Bi ara besiktas'i da kucaga aldilar mükemmel bir kongre izledik

Geri
Üst Alt