- 12 Temmuz 2009
- 60.894
- 24.269
- 3.138
Hahahahahaahha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ha yaşa canım kardeşim benim arkadaşım var sözde trilyonlarca parayı batırdı krallar gibi yaşıyor elini koluna sallayarak
Elbette öyle hani ne oldu Uzanlar aç mı kaldı? Ama kredibiliteleri ve itibarları bitti...Sadece ellerindeki nakitle varlar...Memlekete giremezler...Bize de bu yeter...Murat Ülker'den kurtulduk ya bana ne gerisinden...Şu batma olayı tamamen komedi Naksan holding el koydu devlet vs vs hatta adamlar içerde çoğu insan bu firmayı çok bilmez. Dünyanın 6. Büyük ambalaj firmasıydı. Adamlar 3 5 yıla çıkarlar sözde herşeyleri gitti. Ama yurt dışında kayıtsız paraları milyar dolarlarla ölçülemez. Şahenk ve Ülker de öyle burada sözde batarlar. Alacaklılar ve işçiler rezil olur. Ama yapılan sadece borçları sıfırlamaktır.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uzanın umrundami gelsin yine Kral olurElbette öyle hani ne oldu Uzanlar aç mı kaldı? Ama kredibiliteleri ve itibarları bitti...Sadece ellerindeki nakitle varlar...Memlekete giremezler...Bize de bu yeter...Murat Ülker'den kurtulduk ya bana ne gerisinden...
Daha yarını var muazzam...muazzam ötesiSanki lig oynanıyor da Galatasaray cuma maçını kazanmış, rakiplerin maçlarını yayıla yayıla izliyormuşum gibi hissettim. Müthiş bir genel kurul oluyor. Öyle düşük bir seviye var ki Dursun Özbek seviyesi bu camiaya büyük gelir.
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dinden imandan dem vurup sonra sevmedigin kisilere agir beddualar etmen , siyasi goruslerini genis bilgi dagarciginla yogurup insanlara empoze cabasina girmen , irite edici sekilde kahramanlik destanlari olarak algilanacak gecmisteki bazi detay olaylari gunumuze guncelleyip etki amaci ile irdelemen filan
çok şey kaçırdın resmen şenlik vardı full halini bulup izlemen lazımKonuşmaları izlemedim. Başkanın kazanma olasılığı nedir ? Verdi mi küskuyu ali koca?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sinan sen de mi beni hedef göstermeye başladın? Seni severim sana işaret zamiriyle hitap etmem...Ne oldu yine? Ali Koç'a geçirmem seni niye üzdü? Ki kendisinin başkan seçileceğini ilk söyleyenlerdenim...Bu ugur guzel arkadasimiz ile ilgili dikkatli olun ve dun paylastigim bu mesaji aklinizdan cikarmayin
Fakat Gs ile ilgili ve bilgisine kefilim o ayri
Aziz başkan seni seviyoruzda ama sen değil feriştahın olsaydıda kupayı o statta kaldıracaktık! Marsel Moni on Twitter
Ahaha
Sinan sen de mi beni hedef göstermeye başladın? Seni severim sana işaret zamiriyle hitap etmem...Ne oldu yine? Ali Koç'a geçirmem seni niye üzdü? Ki kendisinin başkan seçileceğini ilk söyleyenlerdenim...
Hangi mevzular Ali Koç ile alakalı değilmiş mirim? Bu başlıkta yazdığım her şey ali koç ile alakalı...Bul çıkar aksini tamam diyeceğim söz...Kendi ön yargılarınızla insanları yargılamayın...Ali Koç seçilecek ama namussuz bir adam diyorum ve örneklendiriyorum...Ne diye rahatsız olup uyarıda bulunma ihtiyacı hissediyorsun kiMevzularin ali koc , GS veya fb ile hic alakasi olmadigini , senin tehlikeli ve beyin yikayici bir insan oldugunu
Zeka ve bilgin sebebiyle de bunu yapmaya muktedir oldugunu anlamam sebebiyle de etrafina ve insanlara zarar verme potansiyeli barindirdigini uye olup yazmaya basladigin zamandan beri belirtiyorum zaten
Insanlar da tetikte olsunlar diye uyardim azizim