Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

ali koçun aziz yıldırımla dalga gectigi sanılan o güldüğü ve söyledigi sözler net sinirlerinin bozulmasından kaynaklı.koskoca ali koç alkol almıs ergenler gibi ooo büyük başkan falan diyo.komedi resmen ya.bu nasıl bi kendini,soyadını küçük düşürmek.ailesine yazık

Bu ikinci ihrac icin 2.oylama yapildi o kadin ihrac edildi mi

ub.msji

Bana göre Ali koc secilecek

Bunun garantisini almadan secime girmezdi,daha secim olmadan her türlü pislik döndü eger olurda secilemezse itibari yerle bir olur

Bu neeeeeeee :asd::asd::asd::asd::asd:

Dett2dFW4AYBO-8.jpg

RDbPr7.png

Kadikoyun delileri kadikoy belediyesi organizasyonuyla stadyumda toplanip aralarinda oyun oynadi sanki butun gun.

ub.msji

Aziz Yıldırım'in seçilmesi iğrenç futbol ortamında bizim konuşacağımiz futbol dışı geyik anlamında önemli. Öyle yada böyle yaptıkları herşey bizim işimizi ciddi derecede kolaylaştırıyor. Sevmesemde ne zaman konuşsa iyi eğlence çıktığı için futbolunun içinde olmasını isterim.

Ali Koç'u ilk defa bu kadar uzun bir süre konuşmasıni dinledim ve açıkçası çok şaşırdım. Bu mu çağdaş ve modern bir başkan adayı resmen komedi. Konuşmasına başlaması ve bitmesi tek kelimeyle rezillik. Baskı ve sinirli bir anında kendini kaybeden biri başarılı filan olamaz. Çok bel bağlamış buna taraftarları ama bu adam fark filan yaratamaz ve büyük hüsran olur.

Şu da bir gerçek Aziz seçilirse bizim karşımızda rakip olarak daha zorlu olurlar.

Ve bence Aziz Yıldırım son kez başkan olur.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aziz Yıldırım'in seçilmesi iğrenç futbol ortamında bizim konuşacağımiz futbol dışı geyik anlamında önemli. Öyle yada böyle yaptıkları herşey bizim işimizi ciddi derecede kolaylaştırıyor. Sevmesemde ne zaman konuşsa iyi eğlence çıktığı için futbolunun içinde olmasını isterim.

Ali Koç'u ilk defa bu kadar uzun bir süre konuşmasıni dinledim ve açıkçası çok şaşırdım. Bu mu çağdaş ve modern bir başkan adayı resmen komedi. Konuşmasına başlaması ve bitmesi tek kelimeyle rezillik. Baskı ve sinirli bir anında kendini kaybeden biri başarılı filan olamaz. Çok bel bağlamış buna taraftarları ama bu adam fark filan yaratamaz ve büyük hüsran olur.

Şu da bir gerçek Aziz seçilirse bizim karşımızda rakip olarak daha zorlu olurlar.

Ve bence Aziz Yıldırım son kez başkan olur.

ali koçu 10 kere dinlemişimdir herhalde.hergun tvde zaten.içten içe cok duygusal ama mevzulardan bahsederken o duyguyu karsısındakine aktaramıyo.her an sinirlenecek bi yüzü var.ve ciddi baskı altında,sırf sözünü tutmadın demesinler diye de baskan olmus olabilir.izlenimim o yönde.sabah 6 da kalkıp cocukları okula gönderiyorum,cocukları artık daha az göreceğim bilmem ne muhabbetlerine girdi.ciddi fedakarlık yapıyo da sinir stres anında bocalayan ve batıran bi tip.cok belli.yazık etti kendine.o da onun sorunu

ali koçu 10 kere dinlemişimdir herhalde.hergun tvde zaten.içten içe cok duygusal ama mevzulardan bahsederken o duyguyu karsısındakine aktaramıyo.her an sinirlenecek bi yüzü var.ve ciddi baskı altında,sırf sözünü tutmadın demesinler diye de baskan olmus olabilir.izlenimim o yönde.sabah 6 da kalkıp cocukları okula gönderiyorum,cocukları artık daha az göreceğim bilmem ne muhabbetlerine girdi.ciddi fedakarlık yapıyo da sinir stres anında bocalayan ve batıran bi tip.cok belli.yazık etti kendine.o da onun sorunu
Bizim karşımızda makûs talihlerini değiştirmek adına kuruluşları bu adamda vay hallerine. Adamın orda olmasının bana göre tek nedeni soyadı.

Daha öncede bir sürü zengin iş adamları bunlara ciddi maddi desteği olmuştu ama sonuç ortada. Kaldi ki Aziz'in maddi gücü de az buz değil. Ali Koç'un maddi gücü de her şeyi değiştirecek değil, Kendi şirketlerini iyi yöneten ne insanlar gördük kulüpleri batıran.

Hafta sonu iyi eğlence oldular ve olmaya devam edecekler

Bizim karşımızda makûs talihlerini değiştirmek adına kuruluşları bu adamda vay hallerine. Adamın orda olmasının bana göre tek nedeni soyadı.

Daha öncede bir sürü zengin iş adamları bunlara ciddi maddi desteği olmuştu ama sonuç ortada. Kaldi ki Aziz'in maddi gücü de az buz değil. Ali Koç'un maddi gücü de her şeyi değiştirecek değil, Kendi şirketlerini iyi yöneten ne insanlar gördük kulüpleri batıran.

Hafta sonu iyi eğlence oldular ve olmaya devam edecekler

aynen öyle

Ali Koç kim köpek ki baskı altında olsun...Sanki holdinge gitmese rafineri çalışmayacak açık mert korkusuzca...Kendine meşgale arıyor bir de şikayet ediyor namussuz kopek...

Ulan ne biçim camia bunlar herşeyleri acayip kim seçilirse üzülmem ikisi de ben senden daha yol adamıyım edasıyla alcalabildikleri kadar alçaldilar.

Dursun bile bizde 1500 küsür oy aldı. Aziz Yıldırım'da yarın ciddi bir oy alacaktır. 26 bin üyenin en az yarısı Aziz sayesinde kulübe üye olmuştur belki de daha fazlası. Sosyal medyaya bakmayın siz içerde hala Aziz bence bir numaralı aday. Aziz Yıldırım sayesinde çıkarları olan bir sürü insan var orada o yüzden insanlar kendi menfaatleri doğrultusunda yine oyları Aziz'e verecektir. Ali Koç kazanırsa sürpriz olur Favori yine Aziz.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

masum cocuklarin hatiri icin susma Aziz basganim.
biber gazi yiyen, uzerine mermi sikilmis cocuklar icin konus baskanim
sen ne dersen o olur. onlar istedikleri kadar kiclarini yirtsin baskanim

Geri
Üst Alt