Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Kulup taraftarindir tatavasi simdi de antuyu sarmis , bu salakca polemiklerden kurtulamiyoruz

Kulup uyelerin de , taraftarin da degildir , dernek bolumu ancak fesih durumunda hersey odenip elde avucta bir sey kalirsa uyelerine ait olabilir

Taraftara gelince , hic bir sahiplik durumu yoktur zaten

Sirket acisindan ise , elinde hissesini tuttugu olcude yatirimciya aittir , ki karar organi olan hisseler dolasimda olmadigi icin orada da sahiplik yoktur

Kisaca kuluplerin sahibi yoktur

Aziz iceride idi , kupa kaldirilmasina hem aziz in kendi yonetimine bugun de aldigi adamlar , hem rakibi ali koc muhalif olduklarini soyluyorlar

Biz nasil bu kadar evsahibi kulubun yoneticisi aykiri dusunmesine ragmen kupayi orada sahada alip kaldirabildik ?

Bunun gizemi cozulemedi
Bunun gizemi Abdül'ün bir telefonla uzun adama ulaşabilmesi.

Gscimbom Mobile

Abi gene mi erdogan , lehte aleyhte her olayda neden boylesiniz yahu ?

Simdi 2 mesaj sonra gelecegi de biliyorum

"Sen turkiyede yasamiyorsun sanirim.."
Gene Erdoğan değil bilhassa Erdoğan.
Sözlükte tekihtimali.... diye bir yazarın yazısında okumuştum.
Abdül bir telefonla Erdoğanı arıyor. O talimatı Demirörene veriyor ve kupamızı alıyoruz.

Abdül gibi birisinin nasıl bu kadar elit insanlar arasında barındığını anlatan bir yazıydı.

Sen kabul etmesen bile bana inandırıcı geldi.
Yazı aşağı yukarı 2013'te yazılmıştı.

Gscimbom Mobile

Gene Erdoğan değil bilhassa Erdoğan.
Sözlükte tekihtimali.... diye bir yazarın yazısında okumuştum.
Abdül bir telefonla Erdoğanı arıyor. O talimatı Demirörene veriyor ve kupamızı alıyoruz.

Abdül gibi birisinin nasıl bu kadar elit insanlar arasında barındığını anlatan bir yazıydı.

Sen kabul etmesen bile bana inandırıcı geldi.
Yazı aşağı yukarı 2013'te yazılmıştı.

Gscimbom Mobile

Yaziya inanabilirsin ama perde arkasina hakim olanlar bilir ki "zaten fb lilerden once kupanin verilmemesi veya soyunma odasinda verilmesi" kararinin esas mimari yildirim demiroren !

Abi gene mi erdogan , lehte aleyhte her olayda neden boylesiniz yahu ?

Simdi 2 mesaj sonra gelecegi de biliyorum

"Sen turkiyede yasamiyorsun sanirim.."
'Abdürrahim Albayrak açıkladı hatta. ''Başbakanım trabzondaydı aradığımda. Ben ona dedim ki başbakanım bu bizim hakkımız kupayı burda kaldıracağız dedim. Sonra bekle dedi bana 5 dk sonra tamamdır kaldırabilirsiniz dedi.'' Öyle biz kaldırdık dedi .Bunu defalarca dile getirdi. TRT de dursun özbek başkanken katıldığı programın tekkarını izleyin lütfen

Kilitlendik ekran başına Turk Futbol tarihi icin 1 dönemeç !!! #Ruhumuzbir

Hele su karizma‘ya bakin beee

AB9F0FAA-5ED8-4FB8-962A-244886EC7946.webp

Yaziya inanabilirsin ama perde arkasina hakim olanlar bilir ki "zaten fb lilerden once kupanin verilmemesi veya soyunma odasinda verilmesi" kararinin esas mimari yildirim demiroren !
Olabilir beklerim zaten Demirörenden.
Ama uzun adam vereceksin derse o iş orada biter.
Zaten kupayı verirken yüz ifadesi ve kupayı atması herşeyi anlatıyor.

Dönelim seçime.
Aziz başkanın durumu ne ?
Alabilecekmi seçimi?

Gscimbom Mobile

Geri
Üst Alt