- 16 Haziran 2010
- 202.878
- 154.614
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

bu ne lan
Adam gerekirse kapici olurum dedi sözünü tutu, 1 saatdir kapida bekliyor
Ekli dosyayı görüntüle 23040
Bunun gizemi Abdül'ün bir telefonla uzun adama ulaşabilmesi.Aziz iceride idi , kupa kaldirilmasina hem aziz in kendi yonetimine bugun de aldigi adamlar , hem rakibi ali koc muhalif olduklarini soyluyorlar
Biz nasil bu kadar evsahibi kulubun yoneticisi aykiri dusunmesine ragmen kupayi orada sahada alip kaldirabildik ?
Bunun gizemi cozulemedi
Bunun gizemi Abdül'ün bir telefonla uzun adama ulaşabilmesi.
Gscimbom Mobile
Gene Erdoğan değil bilhassa Erdoğan.Abi gene mi erdogan , lehte aleyhte her olayda neden boylesiniz yahu ?
Simdi 2 mesaj sonra gelecegi de biliyorum
"Sen turkiyede yasamiyorsun sanirim.."
Gene Erdoğan değil bilhassa Erdoğan.
Sözlükte tekihtimali.... diye bir yazarın yazısında okumuştum.
Abdül bir telefonla Erdoğanı arıyor. O talimatı Demirörene veriyor ve kupamızı alıyoruz.
Abdül gibi birisinin nasıl bu kadar elit insanlar arasında barındığını anlatan bir yazıydı.
Sen kabul etmesen bile bana inandırıcı geldi.
Yazı aşağı yukarı 2013'te yazılmıştı.
Gscimbom Mobile
'Abdürrahim Albayrak açıkladı hatta. ''Başbakanım trabzondaydı aradığımda. Ben ona dedim ki başbakanım bu bizim hakkımız kupayı burda kaldıracağız dedim. Sonra bekle dedi bana 5 dk sonra tamamdır kaldırabilirsiniz dedi.'' Öyle biz kaldırdık dedi .Bunu defalarca dile getirdi. TRT de dursun özbek başkanken katıldığı programın tekkarını izleyin lütfenAbi gene mi erdogan , lehte aleyhte her olayda neden boylesiniz yahu ?
Simdi 2 mesaj sonra gelecegi de biliyorum
"Sen turkiyede yasamiyorsun sanirim.."

Olabilir beklerim zaten Demirörenden.Yaziya inanabilirsin ama perde arkasina hakim olanlar bilir ki "zaten fb lilerden once kupanin verilmemesi veya soyunma odasinda verilmesi" kararinin esas mimari yildirim demiroren !