Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
Tam soyadin gibi guzel guzel konusurken yine dayanamayip anti demokratik yontemlere girdin
Sicilyada bile mafya kalmadi 2018 deyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam da resmi Kanalsin. Böyle bir sacmalik olur mu? Biz bizim Kanala/Kongreye kiziyoruz da, yok abi. Laf etmem bir daha, Allah uzun ömürler versin Masonlara. Bunlar gibi gerizekali degiller. Dün hele hele resmen Standup Komedi izledik. O Tosuncuk mesela, bizimkiler cikista topuguna sikardi. Böyle bir kerizlik olur mu?Diğer spor kanallarında var.
Tam soyadin gibi guzel guzel konusurken yine dayanamayip anti demokratik yontemlere girdin
Abicim tff ozerk olma kanunu ile kurulmus bir yapi degil mi
Alla alla ben her seyi kanun nizama gore konusuyorum , bana bos yapiyor deniliyor
Resmen sahsi art niyet olarak goruyorum bunu
Yahu kardeşim gerçek bunlar ne kalmadı? Eski UÇK mensuplarının tamamı ya siyasetçi oldu kosova'da-arnavutluk'ta yahut mafya oldu Almanya'da, Türkiye'de...Tam soyadin gibi guzel guzel konusurken yine dayanamayip anti demokratik yontemlere girdin
Taşıyor...Uğur abisende ne bilgiler var öyle ya
Ali Koç'un rahat gittiği yok. Aziz başganımızın 7-8 bin tane kemik oyu var.Tamam da resmi Kanalsin. Böyle bir sacmalik olur mu? Biz bizim Kanala/Kongreye kiziyoruz da, yok abi. Laf etmem bir daha, Allah uzun ömürler versin Masonlara. Bunlar gibi gerizekali degiller. Dün hele hele resmen Standup Komedi izledik. O Tosuncuk mesela, bizimkiler cikista topuguna sikardi. Böyle bir kerizlik olur mu?
Bu ara herkesin Ortak görüsü (GS+FB) Ali Koc cok rahat önde gidiyor su an. 15 de bitmiyormuydu oylama? 17 olmus
21bin oy kullaniliyormus. Ali Sen gibi büyük Agalari Ali Kocu sectiklerini acik acik dediler. Keske Mucize olup A.Y. secilse . 2006 +2010 * 5414575754 Facia olur bunlaraAli Koç'un rahat gittiği yok. Aziz başganımızın 7-8 bin tane kemik oyu var.
Mafia'nın kurucusu bir bakıma müslümanlardır zira 831'den 1072'ye kadar sicilyayı biz yönettik...mahyas-marfud-mudafa gibi kelime köklerinden gelir...Demek halâ mafya kavramını sicilya ktriterleri ile hatırlayanlarda varmış..![]()
Keskin sirkelikde hızlı aşamalar kaydediyor...Uğur abisende ne bilgiler var öyle ya
Keskin sirkelikde hızlı aşamalar kaydediyor...
Küp forum mu oluyor? Uçurulmama mı salık veriyorsunuz üstat???Keskin sirkelikde hızlı aşamalar kaydediyor...
Surekli kupa kaldirma konusu konusuluyor tv de donen videolarda