Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
Fb tuzugunu bilmiyorum ama eger ali koc fazla oy alirsa , nasil bir surec var kesin baskan olabilmesi icin ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam hayatını verdi be...Aziz başkan seçilmezse formaları toplatıp stadın kapısına kilit vurup öyle gider herhalde, sonuçta haklı.
nasıl yani? gidip mazbatasını alacak divan başkanlığından hafta içi??? Ne olacaktı ki başka???Fb tuzugunu bilmiyorum ama eger ali koc fazla oy alirsa , nasil bir surec var kesin baskan olabilmesi icin ?
nasıl yani? gidip mazbatasını alacak divan başkanlığından hafta içi??? Ne olacaktı ki başka???
Adam hayatını verdi be...
Fb tuzugunu bilmiyorum ama eger ali koc fazla oy alirsa , nasil bir surec var kesin baskan olabilmesi icin ?
Divan hangi gerekçeyle kabul etmeyecek?Tuzuge hakim degilim , divan kabul etmezse ne olur bir adim sonra ?
Mafyalık denilen şey kısaca; adalet kavramı gözetmeden orman kanunu kuralları ile haksız kazanç edinme yollarının bütünüdür.
Genellikle kabadayılık kavramı ile sık karıştırılır.
Aradaki fark ise adalet kavramı temelinden sapmadan düzeni bozmak değil, aksine düzen ve asayişi kanuni yolların dışında orman kanunu kuralları ile tesis etmeye dayanmasıdır.
Aradaki farkı anlamak isteyen 01:13:00 den itibaren biraz izlesin..
Ya olur mu öyle şey sadece oyların tekrar sayımı istenir ki mazbata törenine kalmaz o bugün gerekirse sabaha kadar tekrar sayılır ki bu da olmaz ya neyse...O zaman seçimin ne anlamı var ki? şayet son sözü divan söyeleyecekse (böyle birşey olamaz) direkt istediği adamı başkan seçsin o zaman.
Seçimi kim kazanırsa o gider mazbatasını alır yeni başkan olur.
Hep fenerliler mi bizim kongremizde oy kullanacak???Galatasaraylı bir taraftar Fenerbahçe kongresinde oy kullandı!
![]()
![]()
Mafya ile Kabadayılık kavramı farkı için halen şüpheleri olanlar için;
İlave olarak 01:29:00 dan 01:32:30 arasını ve 01:47:40 ile 01:48:10 arasındaki savunmayı analiz etmesini tavsiye ederim...
Çünkü bu ikisi arasındaki farkı idrak edemeyenler tarafından hakedilmeyecek kadar ağır suçlamalar halen dillerde.
Ve bu pisliğin temizlenmesi gerek artık...