Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Fb tuzugunu bilmiyorum ama eger ali koc fazla oy alirsa , nasil bir surec var kesin baskan olabilmesi icin ?

Aziz baskanım seçilmesse stadı, feneriumları ve tuvaletleri yıkmalı nankör şerefsizlere müstehak

Fb tuzugunu bilmiyorum ama eger ali koc fazla oy alirsa , nasil bir surec var kesin baskan olabilmesi icin ?

O zaman seçimin ne anlamı var ki? şayet son sözü divan söyeleyecekse (böyle birşey olamaz) direkt istediği adamı başkan seçsin o zaman.

Seçimi kim kazanırsa o gider mazbatasını alır yeni başkan olur.

Mazbata ve devir teslim diye aslinda resmi bir islem yapiyor

Sanirim eski yonetim bu yola gitmezse hukuken devir gerceklesmemis oldugundan dernekler masasi ve mahkemeye gidiyor konu

Aziz bu yolu dener mi diye dusunuyorum

Galatasaraylı bir taraftar Fenerbahçe kongresinde oy kullandı!

Dewyu_JW0AEf3Sy.jpg

Dewyv3hXcAANHRg.jpg

Mafyalık denilen şey kısaca; adalet kavramı gözetmeden orman kanunu kuralları ile haksız kazanç edinme yollarının bütünüdür.

Genellikle kabadayılık kavramı ile sık karıştırılır.
Aradaki fark ise adalet kavramı temelinden sapmadan düzeni bozmak değil, aksine düzen ve asayişi kanuni yolların dışında orman kanunu kuralları ile tesis etmeye dayanmasıdır.

Aradaki farkı anlamak isteyen 01:13:00 den itibaren biraz izlesin..

Mafya ile Kabadayılık kavramı farkı için halen şüpheleri olanlar için;
İlave olarak 01:29:00 dan 01:32:30 arasını ve 01:47:40 ile 01:48:10 arasındaki savunmayı analiz etmesini tavsiye ederim...

Çünkü bu ikisi arasındaki farkı idrak edemeyenler tarafından hakedilmeyecek kadar ağır suçlamalar halen dillerde.
Ve bu pisliğin temizlenmesi gerek artık...

O zaman seçimin ne anlamı var ki? şayet son sözü divan söyeleyecekse (böyle birşey olamaz) direkt istediği adamı başkan seçsin o zaman.

Seçimi kim kazanırsa o gider mazbatasını alır yeni başkan olur.
Ya olur mu öyle şey sadece oyların tekrar sayımı istenir ki mazbata törenine kalmaz o bugün gerekirse sabaha kadar tekrar sayılır ki bu da olmaz ya neyse...

Kulup tuzuklerinde yasaya aykiri olsa da bir madde var

Bir insanin GS li olmasi fb kulubune uye olmasina hukuki bir engel degildir , binaelaleyh takim tutmak bir hukuki sonuc dogurmaz

Ihrac edebilirler ama mahkemeyle geri doner

Mafya ile Kabadayılık kavramı farkı için halen şüpheleri olanlar için;
İlave olarak 01:29:00 dan 01:32:30 arasını ve 01:47:40 ile 01:48:10 arasındaki savunmayı analiz etmesini tavsiye ederim...

Çünkü bu ikisi arasındaki farkı idrak edemeyenler tarafından hakedilmeyecek kadar ağır suçlamalar halen dillerde.
Ve bu pisliğin temizlenmesi gerek artık...

Ya üstat sen çok fazla sinema-dizi izliyorsun hepsi aynı terane...

Geri
Üst Alt