Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

En az borcu olan biziz...Borç-alacak farkına bakacaksın renktaş...Seneye de borç bitecek...Ali Koç da babayı alacak...Üzüldün mü?
En az borc bizde olmasindan banane? Banane kardesim kuslarin ne kadar borcu varsa, ben galatasaray'a bakarim.

Seviye diyor herkes'de, camia'daki GS uyeleri seviyeli sekilde oy satiyor,komisyon satiyor geleni geceni ibra edip ek butce talebini kabul ediyor.

Neyse ya 1.6milar TL net borcumuz varmis, ama bizim kongreler seviyeli geciyor, kim takar o kadar borcu

fener forumunda bile bu kadar konuşulmamış.
İşte üstat bu galatasaray'ın kalitesi...Sadece gol atıp alkole abanan britanyalılardan farkımız da lümpen fenerlilerden farkımız da bu...Başlığa attığım muazzam sayıdaki postla verdiğim katkıyla gurur duyuyorum ki henüz başladık :) Hürmetler...

En az borc bizde olmasindan banane? Banane kardesim kuslarin ne kadar borcu varsa, ben galatasaray'a bakarim.

Seviye diyor herkes'de, camia'daki GS uyeleri seviyeli sekilde oy satiyor,komisyon satiyor geleni geceni ibra edip ek butce talebini kabul ediyor.

Neyse ya 1.6milar TL net borcumuz varmis, ama bizim kongreler seviyeli geciyor, kim takar o kadar borcu
970 trilyon herhalde bir 630 da sen gül hatrın için koydun nasılsa çerez parası...Daha iftara var relax...

Sayim cabuk biter heryerde ayri ayri sayanlar var tek tek degil hepsi birden yapiliyor

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Adamın yanlış ve seviyesiz üslubunu kenara koyarsak tepkisi doğru değil mi? Bunca yıl haketmeyenleri ibra ederek borcu 3 milyarlara çıkaran kongre değil miydi?

Riva ile Florya satıldı, borç vs yapılandırıldı da borç alacak farkı eridi diye bu yapılanlar unutuluyor mu hemen?

Onu da geçtim bunu eleştiren Galatasaraylı olamıyor mu?
Yoo ama fenerin seviyesinin düşük bizimkinin yüksek olmasından rahatsız olmak garip geldi...

Bu mehmet ocak denen provokatoru burada barindirip 2 gun bile ceza veremeyen adminlere forum yasantimda ilk kez yuh diyorum

Adam liseye kahpe diyor , uyeleri genelleyip oy satiyor diyor , baska baslikta daha agirlarini burada benim icin soyluyor

Bir s.. boyle GS yi demedigi kaldi

Durma mehmet onu da soyle , adminlerden almissin korumani yasla gitsin

Pes artik ya

Üye sayısının fazla olması yada az olması bir kriter değildir. Önemli olan burda sembolik üyelerin sayısı, kulüple ve gelişen spor kültürüyle alakası olmayan insanların kulübün geleceği hakkında seçim yapabilme yetkisinin olması. Yeri geldiğinde güzide lisemizi seçim olayları yüzünden fazlasıyla eleştiriyoruz ama görüntü ve adelet konusunda bir çok kulüpten çok önde olmamızın temeli de lisedir.
Lakin Galatasaray kulübünün büyüklüğü sınırları aşalı, taraftar sayısının ve gücünün bir çığ gibi büyüdüğü bir ortamda modern çağa ayak uyduramayan yaşlı tayfanın artık oy kullanma hakkını yeni nesillere bırakıp sembolik üye olarak kalması lazım.
Dernek statüsü ve bu tüzükle kusura bakmayın ama demokratik filan değiliz sadece diğer kulüplere nazaran daha demokratiğiz. Hatta Türkiye deki en demokratik kurumların başındayız ama kötüden örnek olmaz misalı bir durum bu. Hala bazı şeyler çok yetersiz.
Demokratik bir kulüp olmak istiyorsak alaylı-alaysız üyelerin hakları ve sayılarının eşitlenmesi ilk öncelik olmalı.
Birçok eski üye büyüyen Galatasaray markasının farkında değil, artık yaptıkları beceriksizliklerin arkasında ciddi milyon dolar enkazlar kalıyor.

Bu mehmet ocak denen provokatoru burada barindirip 2 gun bile ceza veremeyen adminlere forum yasantimda ilk kez yuh diyorum

Adam liseye kahpe diyor , uyeleri genelleyip oy satiyor diyor , baska baslikta daha agirlarini burada benim icin soyluyor

Pes artik ya
Onu da diyebilir ama galatasaray'ın her alandaki üstünlüğünden rahatsız olmak niye? bunları dillendirmeyeceğiz de ne konuşacağız forumda...Ali Koç çooh yağuşuğlu çoooh kerizmatik mi...Ali Koç'un abv...Çok beğenen varsa amsterdam belediyesinin bana verdiği yetkiyle kendisini sizle...

Yav bugün Fenerbahçe'nin yeni başkanı olacak olan adamın listesindeki bir yönetici adaya,abisi de binicilik tesislerinden yararlanabilmek için Gs ye üye olmuş yavv ?Kim önüne geleni üye yapmış oluyor bu durumda?

Yaw boş yapmayın fb kongre sayfasında kongredekiler sizin kadar birbirine düşmedi

Pes artik ya
Forum'da musap'tan sonra en cok ban almis insanim, gelmissin modlar'dan bahsediyorsun.

Kardes sen degilmisin, kongre sizi takmiyor ne yazsaniz bos diyen, ozaman niye bu kadar agliyorsun yorumlarima, hani takmiyordunuz?

Lise Galatasaray'imizin kanseri'dir, cunku koskoca Galatasaray'in bu kadar borcu olmasinin sebebi kongre uyeleridir, ben bu borc'a onay vermedim, kongre verdi, cok seviyeli bir kongremiz varya.

Benim Galatasarayliligimi sorguluyacak her kimse once profil fotografima baksin, Galatasarayliyiz, menfaatci degiliz raad olun.

Ban yer, mapus yatariz, problem degil bizim kongre seviyeli, bu bana yeterde artar.

Geri
Üst Alt