Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Mehmet ocak transfer nöbeti sayfasında trezegeleri beğenmiyorsun sonra kongre niye borç yapmış diye atar yapiyosun cevabı vereyim senin gibi yıldız meraklısı taraftar yüzünden kardeş.

Forum'da musap'tan sonra en cok ban almis insanim, gelmissin modlar'dan bahsediyorsun.

Kardes sen degilmisin, kongre sizi takmiyor ne yazsaniz bos diyen, ozaman niye bu kadar agliyorsun yorumlarima, hani takmiyordunuz?

Lise Galatasaray'imizin kanseri'dir, cunku koskoca Galatasaray'in bu kadar borcu olmasinin sebebi kongre uyeleridir, ben bu borc'a onay vermedim, kongre verdi, cok seviyeli bir kongremiz varya.

Benim Galatasarayliligimi sorguluyacak her kimse once profil fotografima baksin, Galatasarayliyiz, menfaatci degiliz raad olun.

Ban yer, mapus yatariz, problem degil bizim kongre seviyeli, bu bana yeterde artar.
Bak bu postta sıkıntı yok zira feneri övmedin...Ali Koç'u översen ağlatırım...

Mehmet ocak transfer nöbeti sayfasında trezegeleri beğenmiyorsun sonra kongre niye borç yapmış diye atar yapiyosun cevabı vereyim senin gibi yıldız meraklısı taraftar yüzünden kardeş.
Yıldız da değil eğer yaşı 30 üstünde ve bonservissizse beğenmez...İlla bonservisli ister o kadar post attı bana Chiellini-Ribery-Robben önerdim diye adamlar bayern ile sözleşme imzalayınca sakinleşti...Sonra da 30 yaş altı bonservisli yıldız ister...Bence Ali Koç sevdalısı bastır parayı al karıyı diyor...relax...

İlk sandıkta Ali Koç'un oyları, Aziz Yıldırım'ın 2 katından fazla. (TRT Spor)

Sen ne ban yiyeceksin , agir konusacagim tepki gelecek susuyorum . En hafif tabirle eger bir admin sana kahpe lise , oy satan kongre gibi laflar ettiginde "goz yumuyorsa" ya korkaktir ya da suc ortagidir

Ettigin laflarin bir fb uyesinin kendi kulubune sikeci demesinden farki yok , saniyesinde ihrac yer forumdan geri donmemek uzere

Bu forumun adminleriyle 8 senedir baska hic bir sorunum olmadi ama 8 senedir de bu konuyu cozemediler . Ben hayatimda bu kadar korkak admin grubu gormedim

Korkaklik birinden korkma degil , aman biri gider de forumda adam kalmaz korkakligi ...

Ama sasirtici olmayan sey su olacaktir , senin kahpe lise , oy satan kongre laflarina birak cezayi agizlarini acmaya korkan bu admin grubundan bazilari kendilerine yonelttigim bu korkak lafindan hemen bana laf atmaya calisacaklardir

Elli bin kere yasanmis denenmistir gorulmustur

Iclerinden biri kongre uyesi olup ucu kendilerine dokunsa durum farkli olurdu elbet !!

Ama baska kongre uyelerine her hakaret edilebilir , mubahtir

Galatasaray'ın bu kadar çok borcunun olmasının tek nedeni LİSE derseniz yanlış olur. Diğer kulüplerde lise diye birşey yokken onların durumu da bizden aşağı değil. Önemli olan burda kulüplerin yönetim şekli ve tüzük. Sen kulübün başına bir başkan ve yönetim kurulu getirip görev süreci boyunca denetleme mekanizman olmazsa kar-zarar / başarı-başarısızlık vb kıstasların olmazsa ve görev sürecinin sonunda yaptıklarından sorumlu tutmayıp ibra edersen sonuç bu olur.

Liseli-lisesiz konusun da bazı adeletsizlikler var ama borç konusunda sadece lise denilirse haksızlık olur.

Aziz baskanim bizi bırakmaya meylediyor gibi.

Tahmin ettiğim gibi çok büyük fark var Ali Koç lehine. İstediğin kadar kendi adamlarını doldur kulübe, futbol takımının başarısına bakar insanlar. Kongre üyeleri ile taraftar aynı görüşte olmaz gibi genel düşünce var. Buna da hiç katılmıyorum. Orda oy kullanan insanlar emin olun normal taraftardan daha fanatik, kulübü daha çok önemseyen insanlar.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bütün sandıklar aynı anda açılıp sayılması iyi olmuş en azından. Tek tek açılıp bizde gibi olsaydı geceyi bulurdu herhalde

Simdiden belli oldu. Fb icin hayirsiz olsun. Bide böyle tokatlayalim

Geri
Üst Alt