Hasan Altın
Tecrübeli Üye
- 30 Temmuz 2009
- 5.783
- 1.747
- 1.748
Mehmet ocak transfer nöbeti sayfasında trezegeleri beğenmiyorsun sonra kongre niye borç yapmış diye atar yapiyosun cevabı vereyim senin gibi yıldız meraklısı taraftar yüzünden kardeş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazdık başlıkları da açtık açtığımdan beri de borç eriyor...
Bak bu postta sıkıntı yok zira feneri övmedin...Ali Koç'u översen ağlatırım...Forum'da musap'tan sonra en cok ban almis insanim, gelmissin modlar'dan bahsediyorsun.
Kardes sen degilmisin, kongre sizi takmiyor ne yazsaniz bos diyen, ozaman niye bu kadar agliyorsun yorumlarima, hani takmiyordunuz?
Lise Galatasaray'imizin kanseri'dir, cunku koskoca Galatasaray'in bu kadar borcu olmasinin sebebi kongre uyeleridir, ben bu borc'a onay vermedim, kongre verdi, cok seviyeli bir kongremiz varya.
Benim Galatasarayliligimi sorguluyacak her kimse once profil fotografima baksin, Galatasarayliyiz, menfaatci degiliz raad olun.
Ban yer, mapus yatariz, problem degil bizim kongre seviyeli, bu bana yeterde artar.
Başlıklara yazdım üstat...riva ve florya satıldı orda bile borç arttı ne erimesi
Başlıklara yazdım üstat...
Yıldız da değil eğer yaşı 30 üstünde ve bonservissizse beğenmez...İlla bonservisli ister o kadar post attı bana Chiellini-Ribery-Robben önerdim diye adamlar bayern ile sözleşme imzalayınca sakinleşti...Sonra da 30 yaş altı bonservisli yıldız ister...Bence Ali Koç sevdalısı bastır parayı al karıyı diyor...relax...Mehmet ocak transfer nöbeti sayfasında trezegeleri beğenmiyorsun sonra kongre niye borç yapmış diye atar yapiyosun cevabı vereyim senin gibi yıldız meraklısı taraftar yüzünden kardeş.
O zaman önce search'ünüzü çalıştırınlink alıyım