Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Bu fenerliler cidden akıl yoksunu. Twitter'da kalkmışlar Galatasaray kongresinde 4800 oy kullanıldı bizde ise 21 bin oy diyerek ciddi ciddi bununla övünüyorlar. 2 kulübün tüzüğünden bi haberler. Aziz Yıldırım geçen kendisi dedi eğer kongre üyesi olan 3 kişi referans olursa kulübe direkt üye olunabiliyormuş. Bizde ise üye olmanın ne kadar zor olduğu bilinen bir gerçek.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Altaylı: "Ali Koç'u dinliyorum ve Galatasaraylı olarak korkuyorum. Yapabileceklerinden korkuyorum. Galatasaraylıları mutlu etmek istiyorsanız; lütfen Aziz Yıldırım'ı seçin. Yalvarıyorum Aziz Yıldırım'ı seçin."
Yuh ulan! Bu nasıl aciz bir yorumdur.

Orayı da yaliyim , burayı da yaliyim

Artık tahminlerimin kuvvetle muhtemel çıktığını ikrar edersiniz herhalde üstat?
Ali Koç fark atarak seçilir mi demiştin takip etmedim.

Aklı olan Koç'a oy verir zaten lakin bu kadar fark olması Aziz'in güvendiği dağlara da kar yağdığını gösteriyor.

Demirören yerine aklı başında bir federasyon başkanı gelir, şikeli şampiyonluğu da TS'ye iade ederlerse Türk futbolunun önü açılır ve farklı bir boyuta gelebilir.

Saka maka 20 yıllık esaretten kurtuldular. Darısı önümüzdeki seçimlere inş.

günler ilerliyor 31 mayıs sonu itibariyle son durum bu...130 trilyon daha düştü sermaye arttırımının işlenmesiyle kayıtlara...Zaten onun için uefa kararı açıklatılmadı...yeni ttk gereği...

açıklansın görelim ben kuru sıkı laflara gelmem mali işlerde

Aziz başkanım büyük satışa gelmiş. Şüphesiz ki bunu nankörlerin yanına bırakmayacaktır.

Resmi olmayan sonuçlara göre ilk sandıkta Ali Koç'a 122, Aziz Yıldırım'a 33 oy çıktı. (De Marke)

şenol güneş ts'ye gitmedi üstad :/
kuvvetle muhtemel dedim kesin demedim ki eğer yönetim değişmese zaten şenol hoca gelmişti...O gerçek bir duyumdu ve ben bunu tonyalı bir ağabeyden duydum malum o zaman muharrem başkan vardı ve kendisi de bunu ikrar etti seçim kararı aldıktan sonra...Ki seneye şenol güneş rötarlı da olsa gelecek...Hala o konuda iddialıyım...

20 yıldır Türk futbolundaki gergin ortamın tek sebebi olan, kaos'tan beslenen, sürekli rakipleriyle kavga edip herkesi kendine düşman eden, kendi taraftarının bile nefret ettiği, Fenerbahçe dışında şampiyon olan her takımın emeğine dil uzatan Türk sporunun teröristinden kurtuluyoruz.

Normal hayatlarında ciddi başarı sağlamış insanların aynı başarıyı kulüp başkanı olduğunda da KESİN olarak gösterecek diye birşey olmadığını hala anlamamış olan insanların olması yaşlarının küçük olması yüzünden herhalde. Ciddi bir kesim Ali Koç gelince sanki elinde sihirli bir değnekle gelip ciddi başarı sağlayacaklarını sanıyor. Kaldı ki Ali Koç'un sadece Koç ailesinin bir ferdi olarak tanıyorum ve ne gibi bir vasfı ve başarı hikayesi var açıkcası bilmiyorum.

Bu spor bataklığında işler normal hayattaki gibi ilerlemiyor. Para tabiki önemli ama bunu fenerbahçe yıllardır zengin iş adamlarıyla yapıyordu ve üstüne televizyon kanallarıyla algı operasyonu yapıyorlardı. Bunca şeye rağmen yine Tek Büyük Galatasaray, dünde öyle yarın da öyle olacak o yüzden sıkıntı yok.

Önemli olan ilişkiler ve yılların getirdiği tecrübe.

Aziz Yıldırım'ı çok arayacak bunlar. Şimdiden söyleyeyim.

eğer sicil numarasına göre gidiyorsa ilk sandıklarda ali koç'un önde olduğu belli ancak son sandıklar yeni üyelerden oluşuyorsa aziz yıldırım dengeleyebilir.

Olası 2 yıldaki fb durumunu söyleyeyim ali koç futbolda başarı alamazsa bunlar yine aziz başkanın kucağına düşecek

Geri
Üst Alt