Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Bu sonuçlarla hasortman reyisi de kaybetmiş olduk. Bu duruma alışmam zaman alacak.

AK sonradan çirkefleşmezse aklım erip futbol takip etmeye başladığımdan beri ilk defa ortalığı karıştırmayan, germeyen bir FB başkan göreceğim. Ali Şen de az değildi.

ali koç yöneticilik zamanında az çirkeflik yapmadı. Seçim öncesi canım-cicim yapmasına bakma. 2 hakem hatasına bak neler diyor..

Aziz baskanım seçilemediği takdirde fb yi bölenlerin başarısızlığı için elinden geleni yapacaktır.

çok demokrat değiliz ama bunlardan çok öndeyiz lan. bu ne rezil oy sayım işlemidir insan görünen bir pano falan yapar, arada açıklama yapılır, sandık sandık gidilir falan rezalet.

kalpleri fetheden renkler marsi çaldiklari zaman aklima o küfürlü marş geliyor :D

AK sonradan çirkefleşmezse aklım erip futbol takip etmeye başladığımdan beri ilk defa ortalığı karıştırmayan, germeyen bir FB başkan göreceğim. Ali Şen de az değildi.
Sen öyle san...Senin gibiler bu memleketin ekseriyetini teşkil ettiğinden daima kandırılmaya müsaitsiniz...Ali Koç kainatın görüp göreceği en büyük deyyuslardan biri olduğunu ben görüyorum da siz de farkına varınca iş işten geçecek ama GALATASARAY KİND'DİR!!! AFFETMEZ...

Sicil numarasına göre değil karışıkmış az önce söylediler Trt'de.

Aziz baskan 3 yil sonra Galatasaray baskanligina aday olacaktir

Hayır Sadettin Saran çıkacak ortaya

Fener için en ideal aday odur, umarım gelişi olabildiğince geç olur.

Katılıyorum bu yoruma. Aziz'in gidip Ali Koç'un gelmesi başarı anlamında beni korkutmuyor çok değişen birşey olmayacaktır ama Aziz'in gitmesi Saran gibi önü kesilen insanların ilerki dönemlerde görev alacak olması.

beinde konusacak konu bulamayinca wefayi yagladilar.

1 numaralı sandıkta sayılan oylarda Ali Koç önde. (TRT Spor)

Bunlarda bizim gibi mi? Moruklardan- genclere giden sandik? Eger öyleyse, daha ilk Sandiktan tokatlamis Koc

Bunlarda kavgayı hep başkanlar yapıyor. O yüzden herhangi bir başkanın çirkefleşmeme ihtimali yok. Bizde ise genelde teknik direktörler kavga verior. Tabi en başta Terim figürü var. Bizim öyle çok büyük bir başkan figürümüz yok. Mesela Süren bile sıradan bir isim halinde şu an. En büyük figür Terim şu an camiada. Bundan sonraki rekabette Koç yapısal bir değişikliğe gitmezse Koç vs. Terim olacaktır.

Şike süreci zamanı Demirören'i sürekli arayarak "bu işin içine bir şekilde Galatasaray'ı da çekelim" diyen bir zihniyete sahiptir Ali Koç. Ayrıca Ünal Aysal zamanı yapacağımız 2. SPK arttırımının önüne sürekli taş koydurtan da Ali Koç'tur. Kısaca; aynı bokun laciverti! Aziz=Ali.

Geri
Üst Alt