Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Noldu la hala seçilmedi mi başkan? Bu nasıl kongre böyle.

bu adamin talkşovu olsa ülkenin en çok izlenen programi olur. okan bayülgen beyazi filan donunda sallar.

aziz kaybedecegini anlamis sanirim koalisyon teklif ediyor

Ali Koç fena ayar yedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

OOOOo aziz yildirim
OoOoO aziz yildirim

Mümkün mü öyle bir şey yapmayınız Fatih Bey! Başka bir takım taraftarı olmayı hayal bile edemiyorum. Kongre meselesi bile ne kadar değerli olduğumuzu gösterir. Şu kongreye bakın, bir de liseli diye pilavcı dediğimiz kongreye bakın! Tarihimize girmiyorum...
tenor.gif

Eski dediğin çok eski 1994-1995 falandı. Aziz Yıldırım nefretimin bu konuyla pek bir alakası yok.
ULAN BEN DE DİYORUM NEDEN MUSTAFA BÖYLE DİYE :) SEN FENERLİ MİSİN :) ONDAN MI KENDİNİ ALKOLE VURDUN :) ONDAN MI BENİ RAPOR EDİP DURUYORSUN FENERLİLERE GEÇİRİYORUM DİYE :) 1994 NE ZAMANDAN BERİ ÇOK ESKİ :) BİR DE GALATASARAY KONGRE ÜYESİ FENERLİ Mİ OLUR DİYORLAR BANA :) AL İŞTE TARAFTAR FORUMUNDA BİLE FENERLİ OLUYORMUŞ :) NEYSE AFFETTİM SENİ MUSTAFA KAYA :) AZİZ YILDIRIM'DAN NEFRET Mİ EDİLİR AZİZ YILDIRIM'DAN NEFRET EDEN GALATASARAYLI DEĞİLDİR DİYECEKTİM :) ZATEN GALATARASAYLI DEĞİLMİŞSİN :) HER GÜN FORUMDA BİR BAŞKA SIRRA VAKIF OLUYORUM :) YEMİN EDİYORUM SÜPRİZLERLE DOLUSUNUZ :)

Geri
Üst Alt